Ar trebui sa se inventeze o clasa speciala, doar pentru el. Noul hot-hatch are 500 CP si face suta in mai putin de 4.1 secunde

  • Nemtii de la ABT anunta un nou tuning pentru Audi RS3
  • Hot-hatch-ul de 400 CP se lauda acum cu... 500 CP
  • Modificarile continua la nivel tehnic si estetic
Distribuie pe Facebook

Atat cutia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, cat si sistemul inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului, sunt oferite in standard, fara costuri suplimentare.

Facelift-ul primit la inceputul anului trecut de Audi RS3 Sportback a propulsat masina germana care concureaza cu BMW M140i si Mercedes A45 AMG direct pe prima pozitie in topul celor mai potente compacte de serie ale planetei.

Puterea maxima de 400 CP nu reprezinta insa singura veste buna data de oficialii companiei din Ingolstadt potentialilor clienti, o acceleratie de la 0 la 100 km/h care se realizeaza in doar 4.1 secunde completand lista cu atractii principale.

Audi RS3 de la ABT Sportsline

Asemeni modelului original, noul Audi RS3 Facelift are o viteza maxima limitata din fabrica la 250 km/h, care urca pana la 280 km/h in cazul in care cumparatorul super-compactei germane bifeaza pachetul Dynamic Plus oferit optional.

Este insa loc si de mai bine, sunt de parere specialistii celebrei companii de tuning ABT Sportsline, care au luat la modificat unitatea de control si dus motorul 2.5 turbo ascuns sub capota pana la 500 CP - jumatate din puterea unui Veyron.

La acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la modul in care au evoluat performantele anterior amintite, oficialii din Kempten preferand sa acorde o importanta mai mare celorlalte accesorii disponibile la vanzare.

Discutam, mai precis, despre o noua configuratie la nivelul suspensiei, realizata impreuna cu cei de la KW automotive, plus un sistem de franare cu discuri care masoara acum 380 mm pe puntea fata si, tototdata, o evacuare cvadrupla.

Intr-un final, propunerea celebrei companii de tuning ABT Sportsline pentru clientii modelului Audi RS3 se incheie cu mai multe bunatati exterioare, precum prelungirile destinate spoilerelor fata / spate sau jantele de pana la 20 inch.

Audi RS3 de la ABT Sportsline

Audi RS3 de la ABT Sportsline

Audi RS3 de la ABT Sportsline

Audi RS3 de la ABT Sportsline

Audi RS3 de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Audi RS3 de la ABT Sportsline
mai multe