Arata atat de bine incat l-am putea deochea. In plus, acest RS4 din 2001 ofera la fel de multa putere precum un F40

Arata atat de bine incat l-am putea deochea. In plus, acest RS4 din 2001 ofera la fel de multa putere precum un F40
  • Urmatorul Audi RS4 Avant ofera o putere maxima de 480 CP
  • Break-ul german impresioneaza la exterior prin jantele pe 19"
  • Interiorul promite o combinatie de piele, carbon si alcantara
Distribuie pe Facebook

A primit doua modificari mari si late, insa arata de milioane. Daca mai punem la socoteala si cei 480 de cai putere prezenti acum sub capota, concluzia este cat se poate de clara: perfectiunea exista.

Prima generatie a modelului Audi RS4 Avant a fost lansata pe piata la inceputul anilor 2000. Acestea oferea un motor bi-turbo cu sase cilindri in V, de 2.7 litri si aproximativ 380 de cai putere.

Cererea a fost atat de mare incat compania germana s-a vazut nevoita sa dubleze productia respectivului automobil. Astfel, in numai 12 luni, de pe liniile de asamblare au iesit pe strazi peste 6.000 de exemplare.

Audi RS4 Avant de 480 CP

Nu toate au ramas insa stock. Unele au fost modificate, dupa cum este cazul acestui Nogaro fabricat in 2001 - care dezvolta acum 480 de cai putere, asemeni unui Ferrari F40, multumita imbunatatirilor operate sub capota.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, mai nou, in doar 4.15 secunde. Din acest punct de vedere, 'batranul' B5 rivalizeaza cu o multitudine de sportive din zilele noastre, de la BMW, Mercedes sau chiar Porsche.

Interesante sunt, de asemenea, si jantele pe 19 inch de la ZITO. Impreuna cu arcurile specialistilor de la H&R ii confera clasicului RS4 Nogaro o prestanta greu de egalat, care va atraga priviri peste tot pe unde va mergem.

Fotografii din interior nu avem, dar nu este deloc greu sa ne inchipuim ce se ascunde in spatele geamurilor cu o usoara tenta fumurie. Piele de culoare neagra, alcantara in albastrul exteriorului si fibra de carbon, cel mai probabil.

Scurt si direct la subiect, meniul perfect. La fel cum se poate spune, de ce nu, si despre celelalte modificare care, desi oarecum limitate, au reusit sa schimbe complet acest Avant produs de Audi in 2001.

Audi RS4 Avant de 480 CP

Audi RS4 Avant de 480 CP

Audi RS4 Avant de 480 CP

Audi RS4 Avant de 480 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS4 Avant de 480 CP
mai multe