Arata ca scoasa din jocurile video cu masini. Honda NSX primeste tratamentul Liberty Walk

  • Honda NSX a fost tunata de Liberty Walk
  • Elementele aerodinamice pot fi comandate si individual
  • Cel mai ieftin bodykit costa putin peste 17.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Celebrul atelier japonez de tuning, Liberty Walk, a dezvoltat un pachet destinat Hondei NSX. Acesta poate fi confectionat din trei materiale diferite si include mai multe elemente aerodinamice care pot fi comandate si separat.

Dupa ce au prezentat primul lor proiect bazat pe Ford-ul Mustang, japonezii de la Liberty Walk s-au intors la marcile locale. Pe portile atelierului a intrat sportiva Honda NSX, iar cand a iesit arata ca scoasa din jocurile video cu masini.

Honda NSX Liberty Walk

Bodykit-ul face parte din gama "Performance", asadar celebrele aripi evazate lipsesc. Include totusi un splitter pentru bara fata, praguri custom, un difuzor de aer si o aripa spate supradimensionata. Partea buna este ca pot fi comandate si individual.

Honda NSX Liberty Walk

Daca totusi il vrei intreg, trebuie sa stii ca pretul difera in functie de materialul din care este confectionat. Cea mai ieftina optiune este fibra de sticla, care iti va goli conturile de 17.970 de dolari, calea de mijloc presupune CFRP (polimer ranforsat cu fibra de carbon) si costa 23.960 de dolari, iar cel mai scump bodykit este cel produs din fibra de carbon (28.082 dolari).

Honda NSX Liberty Walk

Optional, clientii pot alege o suspensie pneumatica, pe care tunerul japonez o vinde cu 7.900 de dolari. Din meniu nu lipseste un set de jante, care in cazul exemplarului din imagini poarta semnatura celor de la Forgiato. Totodata, Liberty Walk iti ofera si varianta cu acele aripi specifice, insa preturile acesteia nu au fost publicate.

Honda NSX Liberty Walk

Succesorul legendarului model la a carui dezvoltare a contribuit insusi Ayrton Senna, este un supercar hibrid, propulsat de un ansamblu format dintr-un motor V6 de 3.5 litri, twin-turbo si trei unitati electrice (una pentru putea spate si doua pentru fata). Puterea totala se opreste la 581 de cai si 645 Nm cuplu. Tractiunea este asadar integrala iar transmisia automata cu noua trepte si dublu ambreiaj se ocupa de livrarea puterii.

Honda NSX Liberty Walk

Honda NSX Liberty Walk

Honda NSX Liberty Walk

Honda NSX Liberty Walk

Honda NSX Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Honda NSX Liberty Walk
mai multe