Are 1.300 de cai si face de rusine orice supercar pe pista de drag. Viteza impresionanta atinsa de acest GOLF

Are 1.300 de cai si face de rusine orice supercar pe pista de drag. Viteza impresionanta atinsa de acest GOLF
  • Are aproximativ 1.300 de cai putere
  • Face de rusine orice supercar pe pista de drag
  • Atinge peste 300 de km/h in 804 metri
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu stie cu exactitate modificarile aduse acestui Volkswagen Golf MkII, insa din cate se pare dispune de circa 1.300 de cai putere si are tractiune integrala. Cu acest pachet nu se face de ras nici chiar in fata supercar-urilor moderne.

Posesorii de Golf-uri vechi se impart in doua mari categorii: cei care reconditioneaza masina si participa la fel de fel de festivaluri, precum celebrul Worthersee, sau cei care isi transforma Golf-ul intr-un veritabil monstru pe roti.

Este mai mult decat evident unde se incadreaza exemplarul MkII din clipul video de mai jos. Modificarile exacte aduse propulsorului de sub capota sunt necunoscute, insa potrivit descrierii, masina dispune de aproximativ 1.300 de cai putere. Unde mai pui ca are tractiune integrala.

Tuningul exterior nu tradeaza nicio clipa aceasta putere la care multe supercaruri moderne doar viseaza. Acest Golf 2 vrea sa lase performantele de pe pista de drag sa vorbeasca.

La cea mai recenta cursa, masina a atins peste 300 de km/h in cei 804 metri, sau jumatate de mila cu alte cuvinte. Daca vrei sa afli cifra exacta, da play clipului video de mai jos si urmareste-l in actiune.

Distribuie pe Facebook
mai multe