Are 700 CP si cauciucuri care rezista doar trei ture de circuit. Asta trebuie sa fie cel mai nebun NSX al momentului

Are 700 CP si cauciucuri care rezista doar trei ture de circuit. Asta trebuie sa fie cel mai nebun NSX al momentului
  • Motorul V6 este acum twin-turbo
  • Dezvolta 700 de cai putere
  • Masina este omologata pentru sosea
Distribuie pe Facebook

Vedeta celui mai recent episod Hoonigan este o Acura (sau Honda pentru fanii JDM) NSX cu motor twin-turbo si 700 de cai putere livrati puntii spate.

Honda NSX, vanduta in Statele Unite ale Americii sub denumirea de Acura NSX, este fara indoiala una dintre vedetele anilor '90. Honda a gandit acest model ca un rival mai accesibil si mai fiabil pentru Ferrari-urile cu motor V8 din acea vreme, iar pentru asta era nevoie mai mult decat de o alta masina sport.

Sportiva nipona a fost primul model de serie cu o caroserie din aluminiu, are un motor V6 aspirat natural pozitionat central iar in dezvoltarea ei s-a implicat chiar si legendarul Ayrton Senna, care pe atunci pilota pentru McLaren in Formula 1.

NSX a primit in urma cu trei ani o noua generatie dar modelul original ramane chiar si acum una dintre preferatele impatimitilor auto. Majoritatea exemplarelor imprastiate pe tot Globul sunt pastrate stock, dar mai sunt si exceptii.

Una dintre ele este aceasta Acura NSX, o masina de Time Attack omologata pentru a circula pe drumurile publice. Are un motor V6 twin-turbo, iar puntea spate primeste acum 700 de cai putere, cu aproape 500 CP mai multi decat modelul stock.

Sasiul a fost la randul sau modificat, franele sunt mai mari iar jantele forjate sunt incaltate cu anvelope Hoosier care rezista doar trei ture de circuit.

Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta Acura NSX da play clipului video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe