Are 850 de CAI sub capota, dar la mana a doua costa cat un Volkswagen chel. POZE REALE

  • Are 850 de CAI sub capota, dar la mana a doua costa cat un Volkswagen chel
  • Meniul disponibil in cazul de fata continua cu numeroase dotari si echipamente de lux
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu numeroase dotari si echipamente de lux, inclusiv un sistem audio de inalta fidelitate de la Bang & Olufsen.

Fabricat in cursul anului 2012, dar scos de curand la vanzare pe celebra platforma Mobile, acest Mercedes E63 AMG de generatie mai veche stie cu siguranta cum sa impresioneze. Iar acum nu ne referim nici pe departe la finisarea mata a caroseriei cu patru portiere si nenumarate elemente realizate din fibra de carbon.

Principalul punct de atractie - cel putin in cazul de fata, il reprezinta, motorizarea cu opt cilindri in V si doua turbine, modificata pentru a livra rotilor de pe ambele punti 850 de cai putere.

Mercedes E63 AMG de 850 CP

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane, din pacate, un mare mister, insa este de asteptat ca celebrului propulsor pe benzina de 5.5 litri sa rezolve respectiva ecuatie in 2.5 - 3.0 secunde. Deloc rau pentru un sedan de aproape doua tone, cu numeroase dotari si echipamente de lux.

Si daca tot veni vorba despre acest aspect, ei bine... cumparatorul Mercedes-ului E63 AMG cu 850 de cai putere sub capota se va bucura inlcusiv de un sistem audio de la Bang & Olufsen.

Din peisaj nu lipseste, de asemenea, nici tapiteria din piele de culoare bej, oferita in compania unor accente de piele neagra si ornamente din fibra de carbon. Inutil de mentionat, meniul disponibil in cazul de fata continua cu scaune multifunctionale pentru pasagerii fata, bancheta spate incalzita, climatizare automata etc.

Acum, daca vine vorba despre pretul super-sedanului cu finisare mata la nivel de caroserie, cei 48.590 de euro ceruti de actualul proprietar ne duc cu gandul la un Volkswagen Touareg chel.

Mercedes E63 AMG de 850 CP

Mercedes E63 AMG de 850 CP

Mercedes E63 AMG de 850 CP

Mercedes E63 AMG de 850 CP

Mercedes E63 AMG de 850 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes E63 AMG de 850 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2020