Are 900 CP sub capota, insa interiorul e cel care te va da pe spate. GALERIE FOTO cu noua super-limuzina de la Brabus

Are 900 CP sub capota, insa interiorul e cel care te va da pe spate. GALERIE FOTO cu noua super-limuzina de la Brabus
  • Cel mai impresionant Mercedes-Maybach S600 al planetei vine de la Brabus
  • Exemplarul trecut prin mainile specialistilor germani ofera 900 cai putere
  • Interiorul masinii dispune de absolut toate dotarile posibile si imposibile
Distribuie pe Facebook

Iubesti la nebunie viteza, insa nici la confort nu vrei sa renunti. Un Porsche Panamera Turbo ar putea reprezenta optiunea ideala, dar la fel de bine ai putea incerca si un Maybach S600.

Nu va fi la fel de incitant la condus, insa daca alegi sa optezi pentru cel din urma... lucrurile vor deveni cu adevarat interesante. Opteaza pentru pachetul ROCKET 900 de la Brabus, iar modelul de top al germanilor de la Mercedes va ajunge sa ofere aceleasi performante precum un supercar.

Si, chiar nu exageram. Desigur, exista posibilitatea de a te convinge si de unul singur, dovada stand cei aproximativ 900 de cai putere din compartimentul motor - care lucreaza din greu pentru a aduce primii 100 de kilometri pe ora in numai 3.7 secunde.

Brabus 900 Rocket cu interior albastruBrabus 900 Rocket cu interior albastru

In ceea ce priveste viteza maxima, ei bine... acul vitezometrului isi continua incursiunea pana la 350 de kilometri pe ora, conform oficialilor celebrei companii de tuning din Bottrop, Maybach-ul S600 devenind astfel cea mai rapida masina din lume de peste 2.8 tone.

Dupa cum precizam totusi si anterior, interiorul este cel care te va da pe spate in cazul de fata, exemplarul ajuns pe mainile specialistilor Brabus impresionand in special prin cele doua nuante de albastrul ce finiseaza insertiile omniprezente de piele fina.

Brabus 900 Rocket cu interior albastru

Tot pe lista cu atractii principale putem include, de asemenea, si scaunele spate individuale despartite de o consola centrala ce se intinde de-a lungului intregului cockpit, dar si sistemul multimedia bazat pe tehnologia Apple sau Android sau, de ce nu, internetul 4G.

Meniul propus de celebra companie de tuning din Bottrop se incheie cu mai multe elemente aerodinamice subtile desinate spoilerelor fata / spate si livrate alaturi de un set de jante din aliaj cu un diametru de 22 inch. Plus o suspensie mai joasa cu aproximativ 25 de milimetri.

Brabus 900 Rocket cu interior albastruBrabus 900 Rocket cu interior albastru

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Brabus 900 Rocket cu interior albastru
mai multe