Are motor V6 biturbo, tractiune integrala si interior din piele, dar se vinde la pret de Dacie

  • Are motor V6 biturbo, tractiune integrala si interior din piele, dar se vinde la pret de Dacie
  • Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o suspensie mai joasa si chiar scaune sport cu functie de incalzire
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o suspensie mai joasa si chiar scaune sport cu functie de incalzire.

Un Audi A4 la pret de Dacie Logan? Fabricat in cursul anului 2006 si scos de curand la vanzare pe Craiglist, urmatorul exemplar stie cu siguranta cum sa impresioneze.

Elementul principal de atractie: un motor V6 biturbo de 2.7 litri si provenienta S4, modificat pentru o doza extra de performanta.

Audi A4 2.7T de vanzare

Audi A4 2.7T de vanzare

Numarul exact al cailor putere ramane, din pacate, doar un mister, insa anuntul oficial vorbeste si despre o cutie manuala. Plus un sistem de tractiune integrala.

Pe plan estetic, respectivul Audi A4 se remarca printr-o caroserie de culoare rosie, cu spoilerul spate preluat de la versiunea DTM.

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici eleronul din fibra de carbon, jantele in cinci spite ori evacuarea cvadrupla. Alte detalii includ suspensie mai joasa si interior de...

... S4, cu tapiterie din piele gri si scaune fata marca Recaro, capabile sa ofere functii de actionare electrica, dar si incalzire, de exemplu.

In cele din urma, acelasi Audi A4 fabricat in cursul anului 2006 si scos de curand la vanzare pe Craiglist a mai primit si o noua unitate audio. Una echipata cu Android.

Meniul cu pricina este disponibil in schimbul unei sume de 8.900 de dolari si, pare-se, functioneaza perfect normal, fara erori in bord.

Audi A4 2.7T de vanzare

Audi A4 2.7T de vanzare

Audi A4 2.7T de vanzare

Audi A4 2.7T de vanzare

Audi A4 2.7T de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi A4 2.7T de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2020