Are motor V6 biturbo, tractiune integrala si interior din piele, dar se vinde la pret de Dacie. POZE REALE

  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Audi A6
  • Modelul din 2004 ofera un motor V6 biturbo pe benzina
  • Cumparatorul automobilului va avea de platit 6.500$
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil continua cu diferite ornamente din lemn, plus climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Fabricat in cursul anului 2004, acest Audi A6 cu motor V6 biturbo de 2.7 litri si 265 de cai putere a fost scos de curand la vanzare, pentru pretul unei Dacii. La 6.500 de dolari se ridica, intr-o alta ordine de idei, nota de achitat in cazul de fata, cumparatorul automobilului respectiv primind la schimb inclusiv o cutie manuala cu sase rapoarte - careia i se alatura celebrul sistem de tractiune integrala quattro.

Audi A6 2.7 turbo de vanzare

Respectivul model cu patru portiere, finisat intr-o nuanta clasica de gri, se mai poate lauda si cu un set de jante in noua aspite, plus interior din piele neagra - cu ornamente realizate din lemn masiv si climatizare automata.

Acelasi Audi A6 cu motor V6 biturbo de 2.7 litri - care livreaza ambelor punti, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, undeva in jurul a 265 de cai putere, reuseste sa atraga atentia si prin numarul redus pe kilometri afisat de instrumentele de bord: putin peste 163.000. Important de precizat, vanzatorul precizeaza ca totul functioneaza absolut normal, dar si ca accepta unele schimburi.

Audi A6 2.7 turbo de vanzare

Audi A6 2.7 turbo de vanzare

Audi A6 2.7 turbo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi A6 2.7 turbo de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2020