Are motor V8, tractiune spate si suspensie pe aer, dar se vinde la pret de Dacie. POZE REALE

  • Un Lexus LS cu suspensie pe aer e de vanzare in SUA
  • Automobilul japonez vine cu un motor V8 sub capota
  • Pretul de achitat se ridica la suma de 13.999 dolari
Distribuie pe Facebook

Fabricat in cursul anului 2005, automobilul japonez de mare lux are putin peste 200.000 de kilometri la bord.

Acompaniate de patru jante din seria R8 de la Rennen, pe care proprietarul sustine ca a platit nici mai mult, nici mai putin de 5.000 de dolari, numeroasele modificari ce compun pachetul aerodinamic de la Eurou transforma acest Lexus LS430 vechi de aproximativ un deceniu si jumatate intr-un adevarat show stopper.

Principalul punct de atractie il reprezinta insa, fara doar si poate, suspensia pe aer de la Airlift, care lipeste limuzina japoneza de asfalt la simpla apasare a unui buton de pe consola centrala. Si daca tot veni vorba despre consola centrala, ei bine... trebuie mentionat ca unitatea originala a fost inlocuita cu un Pioneer.

Din spusele proprietarului, numai costul tuningului primit de acest Lexus LS430 din anul 2005 depaseste 10.000 de dolari, drept pentru care suntem tentati sa catalogam pretul cerut - de 13.999 de dolari, ca rezonabil. Chiar daca vorbim totusi despre o masina care vine inclusiv cu peste 200.000 de kilometri in bord.

Revenind insa la ceea ce primeste clientul, limuzina japoneza gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.3 litri, cuplata la o transmisie automata in sase rapoarte. Ansamblul propulsor - cutie a scapat complet neatins, cu o mica exceptie: evacuarea, care este custom.

Important de precizat, proprietarul acestui Lexus LS430 vechi de aproximativ un deceniu si jumatate este dispus sa accepte si schimburi cu alte automobile, un plus pentru cumparatorii americani, dar greu de realizat atunci cand stai in Europa.

Lexus LS430 cu suspensie pe aer

Lexus LS430 cu suspensie pe aer

Lexus LS430 cu suspensie pe aer

Lexus LS430 cu suspensie pe aer

Lexus LS430 cu suspensie pe aer

Lexus LS430 cu suspensie pe aer

Lexus LS430 cu suspensie pe aer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Lexus LS430 cu suspensie pe aer
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2019