Are un subwoofer in podea si 400+ CP pe puntea spate. ASTAZI se vinde cea mai faimoasa Acura NSX de pe internet

  • faimoasa Acura NSX restaurata si modificata ca la carte de specialistii companiei Clarion Builds iese astazi la licitatie
  • Masina japoneza se remarca printr-o caroserie finisata in nuanta Blu Caelum de pe Lamborghini Huracan si alte bunatati
  • Vechiul propulsor V6 de trei litri a fost inlocuit cu un V6 de 3.2 litri imprumutat de la un exemplar mai nou si supraalimentat
Distribuie pe Facebook

Ar fi putut sfarsi la cimitir, insa a primit o noua sansa la viata. Iar din masina veche, cu peste 350.000 de kilometri in bord, a devenit cea mai faimoasa Acura NSX de pe internet.

La mai bine de un an dupa ce a rupt internetul in doua, faimoasa Acura NSX restaurata si modificata ca la carte de specialistii companiei Clarion Builds iese la licitatie.

Fabricata in anul 1991 si rulata pentru 350.000+ de kilometri, masina japoneza se remarca printr-o caroserie finisata in nuanta Blu Caelum de pe Lamborghini Huracan.

Meniul exterior continua cu spoilere fata si spate restilizate, praguri laterale proeminente, plus o noua capota a portbagajului si patru jante Volk in zece spite fiecare.

Piela in doua culori, plafonul din Alcantara si sistemul multimedia de top - cu un subwoofer sub picioarele pasagerului, se numara printre principalele atractii ale interiorului.

Acura NSX de la Clarion Builds

Acura NSX de la Clarion Builds

Ca o mica paranteza, faimoasa Acura NSX restaurata si modificata ca la carte de specialistii companiei Clarion Builds se mai poate lauda si cu o camera de 360 grade.

Sub capota, masina japoneza a renuntat la vechiul propulsor V6 de trei litri, in locul acestuia facandu-si aparitia un V6 de 3.2 litri imprumutat de la un exemplar mai nou.

In plus, transplantul de motor a fost condimentat cu un sistem de supraalimentare - pe baza de compresor mecanic, si alte cateva modificari mecanice pentru 400+ CP la roti.

De asemenea, cutia originala in cinci trepte a fost inlocuita cu o manuala in sase rapoarte, in timp ce de franare se ocupa acum un kit Big Brake de la firma StopTech.

Faimoasa Acura NSX restaurata si modificata ca la carte de specialistii companiei Clarion Builds mai anunta, intr-un final si o suspensie de tip coilover Variant 3 de la KW.

Ajunsi la final, tinem sa precizam ca masina japoneza se vinde la o licitatie organizata astazi de Barrett-Jackson iar toate incasarile vor fi donate Crucii Rosii Americane.

Acura NSX de la Clarion Builds

Acura NSX de la Clarion Builds

Acura NSX de la Clarion Builds

Acura NSX de la Clarion Builds

Acura NSX de la Clarion Builds

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Acura NSX de la Clarion Builds
mai multe