Are un V8 supraalimentat si 710 CP sub capota. Asta este cea mai noua creatie ROUSH

  • Debuteaza la New York
  • Motorul a primit un compresor mecanic
  • Dezvolta 710 cai putere
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Roush au finalizat pachetul Stage 3 dezvoltat special pentru Ford-ul Mustang de ultima generatie. Acesta va debuta la Salonul Auto de la New York alaturi de un Ford F-150 deasemenea modificat.

Salonul Auto de la New York isi deschide portile peste fix o saptamana iar producatorii auto de peste Ocean, si nu numai, pregatesc deja noile modele pentru a fi expuse in fata publicului. Alaturi de ei sunt si tunerii care vin cu pachete care mai de care mai atractive.

Roush Mustang 2019 Stage 3

De la acest eveniment important nu aveau cum sa lipseasca specialistii de la Roush. Printre altele, acestia au anuntat ca vor aduce la New York un Ford F-150 tunat dar si pachetul Stage 3 dezvoltat special pentru cea mai vanduta masina sport din lume, noul Ford Mustang.

Roush Mustang 2019 Stage 3

In versiunea GT, muscle car-ul este echipat cu un motor V8 de 5.0 litri care dezvolta 460 de cai putere, livrati catre puntea spate fie prin intermediul unei transmisii manuale fie automate cu 10 trepte.

Roush Mustang 2019 Stage 3

Prin montarea unui compresor mecanic propriu, Roush a crescut puterea unitatii pe benzina la 710 cai putere si 827 Nm cuplu. Asta inseamna ca Mustang-ul GT ajunge pe teritoriul noului Shelby GT500, care dispune deasemenea de peste 700 CP.

Roush Mustang 2019 Stage 3

Tunerul nu a precizat cat ii ia masinii sa atinga 100 de km/h in noua configuratie dar a dezvaluit ca pe langa acest compresor, Stage 3-ul mai aduce si un sistem de evacuare activ cu patru moduri, inclusiv unul Custom. Acesta ii da sansa celui de la volan sa regleze sunetul produs de unitatea V8.

Roush Mustang 2019 Stage 3

Sunt incluse si cateva imbunatatiri estetice precum o buza pentru spoiler-ul fata, prize de aer redesente, o capota noua, jante negre, praguri si un difuzor de aer care incorporeaza cele patru terminatii ale sistemului de evacuare.

Roush Mustang 2019 Stage 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Roush Mustang 2019 Stage 3
mai multe