Asa arata Audi-ul A7 perfect in viziunea japonezilor de la Liberty Walk

Asa arata Audi-ul A7 perfect in viziunea japonezilor de la Liberty Walk
  • Audi-ul A7 a intrat pe mana celor de la Liberty Walk
  • Kit-ul exterior include spoilere redesenate si aripi evazate
  • Pachetul optic incepe de la 9000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Actuala generatie Audi A7 a primit o serie de modificari din partea japonezilor de la Liberty Walk. Nu lipsesc aripile evazate, suspensia pneumatica si un sistem de evacuare imbunatatit. Acest pachet poate fi montat si pe versiunea sportiva S7.

Fara indoiala, Audi-ul A7 are mare nevoie de o noua generatie care sa aduca sportback-ul german in rand cu rivalii din segment. Pana atunci insa, Liberty Walk a gasit o modalitate de a aduce A7-le in lumina reflectoarelor.

Audi A7 by Liberty Walk

Tratamentul include acelasi body-kit extrem cu care ne-am obisnuit de-a lungul timpului, inclusiv spoilere redesenate, aripi evazate, diffuser spate, si desigur aripa de tip ducktail, caracteristica lui Wataru Kato, geniul din spatele Liberty Walk.

Audi A7 by Liberty Walk

Toate aceste elemente estetice sunt produse din FRP (Fiberglass Reinforced Plastic) si te vor face sa scoti din buzunare de la 9.000 de dolari in sus. Desigur, pare un pret exorbitant daca te gandesti ca vin puse pe o masina care se afla in serviciu de 6 ani si pe care o gasesti la putin peste 20.000 de euro, insa parerea noastra este ca merita fiecare banut.

Audi A7 by Liberty Walk

Pachetul propus de cei de la Liberty Walk este completat de un set de jante si anvelope speciale, un sistem de evacuare imbunatatit cu 4 iesiri, dar si de o suspensie pneumatica pentru care vei plati alti 7.900 de dolari.

Audi A7 by Liberty Walk

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, toate aceste elemente sunt compatibile atat cu Audi-ul A7 Sportback, cat si cu versiunea sportiva S7.

Audi A7 by Liberty Walk

Modelul nemtilor din Ingolstadt va mai fi prin preajma pana anul viitor, cand va fi inlocuit de o noua generatie. Aceasta va pastra forma caroseriei iar design-ul va fi inspirat din conceptul Prologue, prezentat cu doi 3 ani in urma cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Audi A7 by Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi A7 by Liberty Walk
mai multe