Asa arata primul kit de tuning pentru noul BMW M4 Coupe! Ce parere ai?

Asa arata primul kit de tuning pentru noul BMW M4 Coupe! Ce parere ai?
  • Duke Dynamics prezinta primul pachet de tuning destinat noului BMW M4 Coupe
  • Meniul propus de compania canadiana include o transformare majora a modelului bavarez
  • Lista cu bunatati include, printre altele, si prelungiri uriase pentru aripile laterale
Distribuie pe Facebook

Desi nici macar nu este disponibil la vanzare, noul BMW M4 Coupe se poate lauda deja cu primirea primului pachet de tuning din cariera sa. Cum asa?

Sa mai incercam inca o data. Chiar daca a fost deja prezentat publicului larg, noul BMW M4 Coupe nu va sosi prea curand in showroom-urile constructorului bavarez de automobile. Si cu toate acestea, o companie de tuning de peste Ocean s-a grabit sa dea nastere unui pachet plin cu bunatati destinate celui ce inlocuieste legendarul BMW M3 Coupe.

Multumita modificarilor aplicate - doar la nivel virtual, la acest moment - de catre specialistii Duke Dynamics, noul BMW M4 Coupe s-a transformat peste noapte intr-o aparitie cu adevarat impozanta, extensiile proeminente de la nivelul aripilor laterale, ce latesc automobilul bavarez de inalta performanta cu cateva zeci de milimetri bune, si capota ventilata a motorului fiind principalele detalii vinovate de aceasta metamorforzare.

BMW M4 Coupe by Duke Dynamics

Dar asta nu e tot. Asa cum putem observa si in rendering-urile facute publice de compania canadiana de tuning, lista cu imbunatatiri exterioare mai include si un set de prelungiri pentru spoilerul fata, respectiv pragurile laterale, in timp ce partea posterioara a celui ce inlocuieste legendarul BMW M3 Coupe se poate lauda acum atat cu un difuzor de aer restilizat, cat si cu un portbagaj "sculptat" in stilul caracteristic vechiului E46 CSL.

Asa cum era de asteptat, viitorii posesori ai noului BMW M4 Coupe vor mai putea apela la specialistii Duke Dynamics si pentru jante de diferite marimi si forme, dar si pentru o suspensie mai joasa. De asemenea, tinand cont de aspectul vizual de care se bucura acum automobilul bavarez de inalta performanta, nu ar fi de mirare oficialii companiei canadiene de tuning sa ofere si mai multe cresteri de putere. Tu ce crezi?

BMW M4 Coupe by Duke Dynamics

Distribuie pe Facebook
mai multe