Asa Corvette nu mai gasesti. Are motor de 6.7 litri, 750 CP si culoare de Lamborghini

  • Fabricat in 1970
  • Refacut cap-coada
  • Motor de 6.7 litri si nuanta de Lamborghini
Distribuie pe Facebook

Acest Chevrolet Corvette, poreclit "Crusher", este creatia unui atelier din Detroit. Motorul original a fost inlocuit cu un V8 urias iar culoarea exterioara este luata direct in paleta italienilor de la Lamborghini.

Cea de-a treia generatie Chevrolet Corvette a cucerit intreaga lume cu formele sale si, desigur, cu farurile escamotabile. Considerata a fi una dintre cele mai sexy masini construite vreodata, Corvette-ul C3 este si in ziua de azi extrem de apreciat.

Chevrolet Corvette Crusher

Daca unii prefera un exemplar complet stock, altii isi doresc in garaj un restomod bazat pe acest model. Este si cazul proprietarului acestui exemplar, care a apelat la un atelier din Detroit pentru a-si vedea visul implinit.

Chevrolet Corvette Crusher

Masina este un C3 din 1970 la care a fost mult de munca avand in vedere ca era intr-o stare deplorabila. Americanii au reparat caroseria din fibra de sticla, au montat jante noi cu diametrul de 18 inch, pe care le-au vopsit in negru, tobe de esapament laterale si au vopsit caroseria intr-o nuanta speciala.

Chevrolet Corvette Crusher

Este vorba despre Giallo Orion Mica, o culoare pe care o gasesti numai in paleta italienilor de la Lamborghini.

A urmat mai apoi partea tehnica. Motorul original a fost primul inlocuit iar in locul sau a fost montat un V8 urias de 6.7 litri, imbunatatit ulterior cu un compresor mecanic si cu alte piese pentru ca in final sa dezvolte nu mai putin de 750 de cai putere.

Chevrolet Corvette Crusher

Toata puterea este livrata puntii spate prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci trepte.

Pentru a face fata puterii, suspensia a fost la randul ei intarita si imbunatatita iar franele sunt acum de la Wilwood si au etriere cu sase pistoane.

Chevrolet Corvette Crusher

Chevrolet Corvette Crusher

Chevrolet Corvette Crusher

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Chevrolet Corvette Crusher
mai multe