ASA NU! Iata un exemplu clar de cum sa nu modifici un BMW Seria 7

ASA NU! Iata un exemplu clar de cum sa nu modifici un BMW Seria 7
  • Dealer-ul Lamborghini din Porrentruy vinde un BMW 760Li complet modificat
  • Limuzina bavareza a fost echipata cu un kit aerodinamic de la Lumma Design
  • Interiorul include piele si lemn Individual, fiind intr-un contrast total cu exteriorul
Distribuie pe Facebook

Este cel mai luxos din gama BMW, insa a fost tratat precum o Honda Civic. Care este insa problema cu acest exemplar 760Li ramane sa afli mai pe indelete din fotografiile urmatoare.

Dealer-ul Lamborghini din regiunea elvetiana Porrentruy are pe stock, disponibil la vanzare, un BMW 760Li. Un exemplar "vechi" de numai un an si o luna, cu mai putin de 30.000 de kilometri si foarte bine echipat. Ce inseamna atunci cand spunem foarte bine echipat?

BMW 760iL by Lumma

Pai, pe langa motorizarea V12 twin-turbo de sase litri si 544 cai putere din dotare, limuzina bavareza se mai poate si cu monitoare in scaune, internet, functie TV, tuner DAB, comenzi vocale si Head-Up display, dotari la care se mai adauga si pielea alba, respectiv lemnul negru - ambele din gama BMW Individual, plus nelipsitele scaune reglabile electric, cu functie de memorie si racire / incalzire caracteristice un automobil de top.

BMW 760iL by Lumma

Mai mult de-atat, exemplarul BMW 760Li intalnit in cazul de fata se bucura chiar si de un "mic" tuning, un aspect care reprezinta de fapt marea problema. Si asta fiindca nu vorbim de un tuning subtil, care sa completeze caracterul rafinat al limuzinei bavareze, ci de un tuning extrem, care i s-ar potrivi mult mai bine unei Honda Civic, de exemplu.

BMW 760iL by Lumma

Asadar, dupa cum se poate observa si in cele cateva fotografii disponibile, ambianta luxoasa regasita la interiorul acestui BMW Seria 7 a fost ruinata complet de vopseaua in doua culori - negru si portocaliu!, aplicata caroseriei, aceleasi nuante neinspirate (cel putin pentru limuzina bavareza) fiind utilizate si la nivelul jantelor care masoara un ridicol 22 inci.

BMW 760iL by Lumma

Si de parca aceste detalii nu erau indeajuns pentru a starpi din prezenta exclusivista a BMW-ului 760Li, proprietarul acestui exemplar a mai optat si pentru un kit aerodinamic semnat Lumma Design, care include nu doar parti frontala si posterioara agresiv stilizate, ci si extensii uriase pentru aripile laterale, plus... un eleron pentru portbagaj care cu siguranta ca nu va fi trecut cu vederea.

BMW 760iL by Lumma

Ce sa mai, sa tot apari la intalnirile de afaceri cu o astfel de limuzina...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW 760iL by Lumma
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2014