Renasterea unui clasic: Vilner revitalizeaza iconicul BMW 750i E38

Renasterea unui clasic: Vilner revitalizeaza iconicul BMW 750i E38
  • Cea mai noua creatie a bulgarilor de la Vilner are la baza un BMW 750i E38
  • Limuzina bavareza se bucura la exterior de noi jante, plus blocuri optice fumurii
  • Modificarile interioare includ piele in doua culori, insertii de lemn, dar si alcantara
Distribuie pe Facebook

Vreme de peste zece ani si-a indeplinit cu strictete toate atributiile dar, in cele din urma, a ajuns in punctul in care necesita o revigorare. Din fericire, proprietarul sau nu a stat pe ganduri nici macar un singur moment, ci a mers imediat dupa ajutor. Ramane sa aflam insa din randurile de mai jos cum se termina povestea noastra de astazi.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, modelul BMW 750i E38 a stabilit noi standarde in materie de lux si rafinament pentru segmentul limuzinelor, automobilul bavarez impresionand, de asemenea, si prin propulsorul sau V12 de 5.4 litri si 326 cai putere ascuns sub capota. Cu toate acestea, nici automobilul bavarez nu a scapat de blestemul trecerii timpului, exemplarul din cazul de fata ajungand in cele din urma in punctul in care necesita o revigorare.

BMW 750i E38 by Vilner

Din fericire, proprietarul sau nu a stat pe ganduri nici macar un singur moment, ci a mers imediat dupa ajutor. Multumita specialistilor bulgari din cadrul companiei Vilner, magnificul BMW 750i E38 respira acum un aer nou, proaspat, si iese in evidenta printr-un aspect mai impunator ca oricand, multumita noilor jante pe 19 inci, semnate Z-Performance si accesorizate cu un design clasic, in cinci spite.

Iar acesta avea sa fie doar inceputul. Nu de alta, dar printre modificarile operate la nivel exterior s-au mai strecurat si numeroase accente de negru si fumuriu, acestea fiind aplicate celor doua cuburi ale grilei frontale, respectiv blocurilor optice fata si spate.

BMW 750i E38 by Vilner

Odata rezolvata problema denumira "aspect exterior", specialistii bulgari din cadrul companiei Vilner au trecut la interior, majoritatea componentelor regasite aici fiind imbracate intr-o combinatie de piele si alcantara, o prima atractie fiind reprezentata de bordul finisat in culorile negru si gri - culori cu care ne mai intalnim si la nivelul fetelor usilor, consolei centrale si chiar banchetei spate, de altfel.

De asemenea, asa cum ii sta bine unei limuzine, de pe lista cu atractii principale propusa de exemplarul BMW 750i E38 nu lipsesc nici ornamentele realizate dintr-un lemn masiv din gama Individual care, impreuna cu cusaturile speciale de la nivelul scaunelor, dau o savoare cu totul si cu totul aparte limuzinei bavareze. Drept urmare, se poate spune cu mare usurinta ca acesta este un exemplu demn de urmat pentru imbunatatirea unui astfel de automobil, si nu ACESTA!

BMW 750i E38 by Vilner

BMW 750i E38 by VilnerBMW 750i E38 by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW 750i E38 by Vilner
mai multe