Asiaticii au terminat de tunat noua Toyota Supra: masina cu motor si platforma de BMW e acum de nerecunoscut

Asiaticii au terminat de tunat noua Toyota Supra: masina cu motor si platforma de BMW e acum de nerecunoscut
  • Asiaticii au terminat de tunat noua Toyota Supra
  • Masina cu motor si platforma de BMW e acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile operate la nivelul caroseriei se numara si o pereche de spoilere agresiv stilizate. Plus un set de aripi si praguri proeminente.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de trei ani, cea de-a cincea generatie a legendarei masini cunoscute publicului larg sub numele de Toyota Supra ocupa un loc fruntas in topul preferintelor marilor tuneri. Printre companiile care au ales sa ofere diferite upgrade-uri pentru sportiva japoneza cu motor si platforma de BMW si-au facut loc inclusiv asiaticii de la Zacoe, acestia prezentand - pe parcursul zilelor precedente, un pachet aerodinamic imposibil de refuzat si, de asemenea, trecut cu vederea.

Toyota GR Supra de la Zacoe

Toyota GR Supra de la Zacoe

Nota de plata nu reprezinta - la momentul de fata, decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, din pacate, insa lista atractiilor principale culmineaza cu aripile si, totodata, pragurile proeminente. Seria vestilor bune continua cu spoilerele fata si spate agresiv stilizate, respectivelor piese alaturandu-li-se o capota ventilata, dar si un eleron de dimensiuni generoase, dupa cum reiese si din urmatoarele imagini.

Daca vine vorba - in schimb, despre fisa cu specificatii tehnice, sportiva japoneza cu motor si platforma de BMW nu a primit niciun fel de imbunatatire, aceiasi asiatici de la Zacoe alegand sa lase in grija altor companii de tuning interiorul capabil sa gazduiasca doua persoane: soferul si un singur pasager. Cea de-a cincea generatie a legendarei masini cunoscute publicului larg sub numele de Toyota Supra ofera, din fabrica, pana la 382 de cai, indeajuns pentru un 0 - 96 km/h intr-un timp de 3.9 secunde.

Toyota GR Supra de la Zacoe

Toyota GR Supra de la Zacoe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Toyota GR Supra de la Zacoe
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2022