ASTA e momentul asteptat de toata lumea. VIDEO DE LA BORD cu prima masina de strada care atinge 300 mph

ASTA e momentul asteptat de toata lumea. VIDEO DE LA BORD cu prima masina de strada care atinge 300 mph
  • Acest Ford GT e prima masina de strada care atinge 300 mph
  • Sportiva americana a avut nevoie de o mila pentru aceasta performanta
  • Propulsia ar fi asigurata de un motor cu peste 2000 CP
Distribuie pe Facebook

Cum se vede o acceleratie de la 0 la 483.4 kilometri pe ora dintr-o masina de strada radical modificata? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

La numai trei zile de la aparitia stirii initiale, iata ca a venit si momentul primului material video care surprinde in actiune, de la bord, prima masina capabila sa atinga o viteza maxima de 300 mph.

Impresionanta performanta, dupa cum precizam inclusiv anterior, a fost realizata cu ajutorul unui Ford GT de prima generatie, despre care se spune ca ar gazdui in compartimentul motor peste 2000 CP.

Un alt element extrem de interesant il constituie distanta de care sportiva americana radical modificata a avut nevoie pentru a accelera pana la 483.4 kilometri pe ora: o singura mila.

Pentru moment, cea mai rapida masina construita in serie atinge "doar" 284 mph, insa lupta pentru urmatorul record de viteza maxima a inceput deja, cu Koenigsegg si Hennessey in prim-plan.

Ambele companii tintesc la randul lor catre o acceleratie pana la 483.4 kilometri pe ora, performanta pe care spera sa o atinga cu ajutorul celor mai noi arme dezvoltate: Jesko, respectiv Venom F5.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2019