Prima masina de strada care atinge 300 mph. VIDEO IMPRESIONANT!

Prima masina de strada care atinge 300 mph. VIDEO IMPRESIONANT!
  • Acest Ford GT e prima masina de strada care atinge 300 mph
  • Sportiva americana a avut nevoie de o mila pentru aceasta performanta
  • Propulsia ar fi asigurata de un motor cu peste 2000 CP
Distribuie pe Facebook

Sportiva americana, despre care se spune ca ar ascunde peste 2.000 de cai putere sub capota, a avut nevoie de numai o singura mila pentru a accelera de la 0 la 483.4 kilometri pe ora.

O viteza maxima de 300 mph. Este cea mai noua provocare careia industria constructoare de masini i-a dat curs, companii precum Koenigsegg sau Hennessey lucrand din greu pentru a bifa acest tel.

Intre timp, o companie de tuning de peste Ocean se poate lauda deja cu o astfel de performanta. Ford-ul GT modificat de M2K Motorsports a reusit sa atinga 300.4 mph in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat.

Si mai impresionant este ca automobilul american, despre care se spune ca ar ascunde peste 2.000 de cai putere sub capota, a reusit sa ajunga la aceasta viteza aproape imediat, intr-o singura mila.

Daca mai era nevoie inca o data de precizat, Ford-ul GT modificat de M2K Motorsports poate circula fara probleme pe drumurile publice, detaliu care contribuie decisiv spectaculozitatea performantei.

Asadar, acestea fiind spuse, iata in actiune cel mai probabil prima masina de strada din lume care atinge o viteza de 300 mph:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2019