Asta este unul dintre cele mai puternice Audi-uri R8 din lume. Are 1.500 de cai si face suta in 2 secunde

Asta este unul dintre cele mai puternice Audi-uri R8 din lume. Are 1.500 de cai si face suta in 2 secunde
  • Americanii de la Speedriven au lansat pachetul de tuning pentru Audi-ul R8
  • Acestia vor dezvolta 25 de astfel de pachete pentru prima generatie a supercar-ului german
  • R8-ul va dezvolta 1.500 de cai putere si va atinge 100 de km/h in 2 secunde
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Speedriven au prezentat la Las Vegas pachetul de tuning care transforma prima generatie a Audi-ului R8 intr-un adevarat monstru pe patru roti.

Cea de-a doua generatie a Audi-ului R8 a fost lansata anul trecut la Salonul Auto de la Geneva si a aparut deja pe strazile din intreaga lume. Dar, din cate se pare, lumea nu a uitat prima generatie a supercar-ului german, care tocmai a primit atentia americanilor de la Speedriven.

Audi R8 by Speedriven

La cererea celor de la duPont Registry, tunerul din Chicago a anuntat ca va pregati 25 de pachete de tuning disponibile pentru Audi-ul R8. Prototipul tocmai a fost prezentat in cadrul unei licitatii organizate de bine-cunoscuta casa Barrett-Jackson in Las Vegas, unde tunerul a declarat ca livrarile vor incepe pana la finalul acestui an.

Audi R8 by Speedriven

Pentru inceput, americanii au intarit transmisia automata S-Tronic, au supraalimentat motorul cu ajutorul a doua turbine, au eliminat definitiv turbo lag-ul, au montat jante pe 20 de inch pe fata si de 18 pe spate, si au imbunatatit suspensia. Astfel, motorul V10 de 5.2 litri dezvolta acum nu mai putin de 1.500 de cai putere, accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 2 secunde si parcurge 402 metri in 9 secunde.

Audi R8 by Speedriven

Pretul nu a fost inca dezvaluit, dar cei care doresc ca R8-ul lor sa beneficieze de acest tratament special trebuie sa ii contacteze pe cei de la Speedriven si sa expedieze mai apoi masina in Chicago.

Audi R8 by Speedriven

In caz ca nu va aflati printre cei 25 de norocosi, nu trebuie decat sa apelati la cei de la Underground Racing, care va vor ajuta cu placere. Acestia va pun la dispozitie mai multe configuratii de putere, cea mai slaba avand 800 de cai putere cu benzina normala, iar cea mai puternica 1.500 de cai putere cu benzina de curse si 1050 cu cea de la pompa.

Audi R8 by Speedriven

In acelasi timp, daca aveti in garaj cea de-a doua generatie a R8-ului V10 si vreti sa fie ceva mai speciala, aceeasi americani de la Underground Racing au anuntat ca pregatesc pachetul de tuning pentru aceasta. In cea mai puternica varianta, motorul supercar-ului german va dezvolta 2.200 de cai putere cu benzina de curse, si 1.200 cu benzina de pompa.

Audi R8 by Speedriven

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi R8 by Speedriven
mai multe