Asta-i cel mai cool Urs din toate timpurile. Si punct.

Asta-i cel mai cool Urs din toate timpurile. Si punct.
  • De la SEMA vine cel mai cool BMW E30 din toate timpurile
  • Exemplarul cu pricina are o caroserie de tip Shooting Brake
  • Sub capota se ascunde un motor V8 de provenienta E39
Distribuie pe Facebook

Poti spune ce vrei despre el, insa un E30 cu motor V8 si caroserie de shooting brake nu vezi chiar in ficare zi.

Intrata pe ultima suta de metri, editia din acest an a faimosului SEMA Show a reusit sa adune laolalta cateva dintre cele mai spectaculoase proiecte de tuning ale planetei. De origine americana, asiatica si, nu in ultimul rand, europeana, dupa cum se intampla in cazul urmatorului BMW E30.

Un BMW E30 apartinand versiunii Touring, care in prezent atrage privirile tuturor in special prin caroseria de tip shooting brake. Echipata cu spoilere fata si spate, respectiv praguri laterale "accesorizate" cu detalii de M3, in cazul in care te intrebai.

Tot la capitolul imbunatatiri exterioare mai putem bifa, de asemenea, si un set de jante marca HRE pe 17 inch, dar si o evacuare dubla cu tips-uri cromate - care mai racesc intr-o oarecare masura atmosfera incalzita de contrastul dintre nuantele de rosu si auriu folosite de creatorul acestui proiect.

BMW E30 Shooting Brake

Ce se ascunde in spatele portierelor fata imprumutate de la varianta coupe, care sunt mai lungi cu aproximativ 230 de milimetri decat cele din dotarea versiunii Touring, ramane un mare mister, singura cunoscuta constand in disparitia banchetei spate.

Acum, in ceea ce priveste partea tehnica a acestui BMW E30 Shooting Brake, ei bine... principala atractie o reprezinta fara doar si poate motorizarea aspirata cu opt cilindri in V, de patru litri si provenienta E39. Acelasi E39 este de "vina" si pentru manuala in sase rapoarte prezenta la datorie.

Oricare ar fi ea, puterea maxima ajunge la roti inclusiv prin intermediul unui diferential cu alunecare limitata si este tinuta sub control de un sistem de franare ce poarta semnatura Brembo. In plus, din meniu nu lipsesc nici coiloverele sau barele anti-ruliu.

BMW E30 Shooting Brake

BMW E30 Shooting Brake

BMW E30 Shooting Brake

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW E30 Shooting Brake
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2016