Asta trebuie sa fie cel mai tare body-kit pentru BMW-ul M4. Ati ghicit, este semnat de Liberty Walk

Asta trebuie sa fie cel mai tare body-kit pentru BMW-ul M4. Ati ghicit, este semnat de Liberty Walk
  • Pachetul de tuning propus de Liberty Walk pentru BMW-ul M4 include evazarile aripilor, aripa si diffuser spate
  • Motorul de 3.0 litri twin-turbo a ramas neschimbat
  • Japonezii pot instala, daca clientul doreste, si o suspensie reglabila AirREX
Distribuie pe Facebook

Kit-ul de tuning al celor de la Liberty Walk pentru BMW-ul M4 tocmai a fost lansat, si este exact cum ne asteptam.

Cu totii stim body-kit-urile incredibile create de japonezul Wataru Kato, geniul din spatele Liberty Walk, care au imbracat de-a lungul anilor masini ca Ferrari, Nissan GT-R sau Lamborghini. Dar, pentru a-i intelege cat de cat stilul extrem, vom incepe cu o scurta povestioara.

BMW M4 by Liberty Walk

In anii 80, Kato avea 18 ani si era membru Bosozoku, o gasca de motociclisti care punea stapanire pe strazile Japoniei de atunci. In timp ce ceilalti membri impresionau cu motocicletele lor, Kato lasa pe toata lumea cu gura cascata cu masina sa lasata, cu caroseria modificata, evazari uriase ale aripilor si evacuarea extrem de lunga.

Cand a implinit 25 de ani, japonezul a dorit sa faca profit din aceasta pasiune a lui, si a infiintat Liberty Walk. Explicatia pentru body-kit-urile sale uneori blamate de multi vine chiar de la el: "Liberty Walk inseamna sa nu-ti fie frica sa tai un Ferrari. Sa nu-ti faci griji ca nu merge drept. Sa nu fii deranjat de parerile carcotasilor. Daca este o masina pe care eu am cumparat-o si nu face vreun rau cuiva, atunci ar trebui sa fiu liber sa fac ce vreau. Asta inseamna libertatea."

BMW M4 by Liberty Walk

In acelasi spirit, Kato a proiectat si acest body-kit pentru BMW-ul M4, compus din evazarile aripilor, o noua aripa spate si un diffuser. Acestea pot fi achizionate ca un pachet intreg, dar si ca si componente individuale. Pachetul propus de Liberty Walk poate fi confectionat din fibra de sticla, sau pentru cei mai pretentiosi, din fibra de carbon.

Inafara de acest body-kit, M4-le a ramas neschimbat, dar japonezii pot monta, daca clientul doreste, o suspensie reglabila AirREX.

BMW M4 by Liberty Walk

Pretul pentru intregul pachet din fibra de sticla este de 7.678 de euro, iar pentru cel din fibra de carbon va trebui sa platesti 8.982 de euro. Parerea noastra este ca merita fiecare cent.

BMW M4 by Liberty WalkBMW M4 by Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M4 by Liberty Walk
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2016