McLaren-ul 650S a primit un pachet de tuning de la Liberty Walk care costa cat o masina de lux noua

McLaren-ul 650S a primit un pachet de tuning de la Liberty Walk care costa cat o masina de lux noua
  • Liberty Walk a dezvoltat un alt pachet de tuning pentru McLaren-ul 650S
  • Nu lipsesc aripile evazate, spoiler-ul spate enorm si jantele extra-late
  • Acesta poate fi comandat in doua configuratii, sau pe bucati
Distribuie pe Facebook

Tunerul japonez Liberty Walk a lansat un al doilea pachet de tuning pentru McLaren 650S. Acesta costa putin peste 42.000 de dolari si propune un pachet aerodinamic, accente rosii si jante extra late.

Wataru Kato, geniul din spatele Liberty Walk, revine cu un nou pachet de tuning incredibil pentru McLaren-ul 650S. Asa cum v-ati fi asteptat, acesta este construit in spiritul "liber" promovat de artistul nipon.

McLaren 650S by Liberty Walk

Astfel, din meniu nu lipsesc aripile evazate, o noua bara fata cu o buza caracteristica masinilor de GT3, un difuzor in spate, un spoiler de dimensiuni considerabile, jante extra-late si mai multe accente rosii care scot si mai mult in evidenta supercar-ul britanic.

McLaren 650S by Liberty WalkMcLaren 650S by Liberty Walk

Clientii pot comanda acest pachet de tuning in doua configuratii, fiecare dintre ele costand mai mult decat o masina premium noua. Pentru prima, acestia vor trebui sa scoata din buzunare 42.380 de dolari, insa toate elementele body-kit-ului sunt construite din materialul minune folosit de toti constructorii de supercar-uri, asa-numitul CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic).

McLaren 650S by Liberty Walk

In cazul celei de-a doua, toate elementele sunt produse din FRP (Fibre-reinforced plastic), un material putin mai ieftin decat cel de dinainte, dar si in cazul acestuia, doritorii vor trebui sa plateasca 34.000 de dolari.

McLaren 650S by Liberty Walk

Desigur, exista si o alternativa, deoarece japonezii de la Liberty Walk pot comercializa acest pachet de tuning si pe bucati. Pentru a-ti face o idee de unde preturile acelea exorbitante, iti vom spune cat costa doar aripa spate: 4.380 de dolari.

McLaren 650S by Liberty Walk

Tunerul nu a umblat sub capota, astfel ca supercar-ul britanic este in continuare propulsat de acelasi V8 de 3.8 litri twin-turbo, capabil de 641 de cai putere si 678 Nm cuplu. McLaren-ul 650S atinge 100 de km/h in doar 3.0 secunde si are o viteza maxima de 333 de km/h.

McLaren 650S by Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze McLaren 650S by Liberty Walk
mai multe