Asta trebuie sa fie unul dintre cele mai infierbantate BMW-uri M3. La figurat vorbind, desigur

Asta trebuie sa fie unul dintre cele mai infierbantate BMW-uri M3. La figurat vorbind, desigur
  • Specialistii de la Diaz Plus au conceput o tema de infoliere speciala pentru BMW-ul M3 E92
  • Aceasta imbina apa si focul prin mai multe nuante de albastru si portocaliu
  • Pachetul este completat, printre altele, de un diffuser, de o aripa spate, splitter din carbon si jante pe 19 inch
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Diaz Plus au creat una dintre cele mai interesante wrap-uri pentru BMW-ul M3 E92.

Chiar daca acum cativa ani, foliile personalizate pentru masini erau folosite doar in anumite domenii, azi acestea au devenit extrem de populare in randul celor care au o masina si vor sa o faca sa iasa in evidenta.

BMW M3 E92 by Diaz Plus

De la cele simple, pana la cele cu desene si diferite forme, foliile auto au devenit o afacere extrem de profitabila in zilele noastre. Uneori, multi prefera sa nu isi vopseasca masina cu totul, ci pur si simplu sa rezolve problemele caroseriei si mai apoi sa o infolieze, fiind uneori si mai ieftin, dar si daca te plictisesti de culoare, rezolvi rapid problema.

BMW M3 E92 by Diaz Plus

Ei bine, una dintre cele mai interesante teme le apartine americanilor de la Diaz Plus, care si-au aratat maiestria pe unul dintre cele mai dorite BMW-uri. Ne referim aici M3-ul E92 care datorita motorului sau V8 aspirat natural, este considerat ca fiind ultimul M veritabil.

Tema propusa de acestia imbina doua elemente sacre, si anume apa si focul, care de aceasta data fac echipa si scot in evidenta exteriorul acestui M3. O mare parte a partii frontale se caracterizeaza prin mai multe nuante de albastru, iar partea dorsala a masinii este acoperita cu portocaliu.

BMW M3 E92 by Diaz Plus

Pe langa aceasta infoliere, BMW-ul a mai primit o aripa spate de la RevoZport, un splitter din fibra de carbon, o noua grila fata, insertii la nivelul oglinzilor, o buza spate de la M Performance si un diffuser de la Vorsteiner.

BMW M3 E92 by Diaz Plus

Pachetul exterior este mai apoi completat de un set de jante pe 19 inch de la VMR.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2016