Atacul viperei: Dodge Viper de 1.176 CP

Atacul viperei: Dodge Viper de 1.176 CP
Se zvoneste de ceva timp ca o vipera agresiva umbla nestingherita prin jungla bucuresteana. Da, este adevarat. Bucurestiul a fost luat cu asalt de un Dodge Viper de 1.176 CP, gata sa sfasie tot ce ii sta in cale... Si stii care e vestea cea buna? Ca masina asta poate fi chiar a ta, e numai buna de castigat!
Distribuie pe Facebook

Dodge Viper e ca un magnet cu a sa capota lunga si dungile racing. E unul din cele mai razboinice, putin-sociabile si gata-de-atac supercaruri. E unul din motivele pentru care fetele iubesc baietii rai. Dar noi nu avem de-a face doar cu un Viper. In cazul de fata, a fost dezlantuit cel mai veninos Viper din generatia a doua - Dodge Viper GTS ACR.

Atacul viperei: Dodge Viper de 1.176 CP

Si a fost dezlantuit in cel mai brutal mod, capota uriasa inghitind cu placere si ultima componenta dintr-o lunga lista de modificari. La origini a fost un motor in zece cilindri, de 8.0 litri si 460 CP. Si inca se afla aici, doar ca a fost "imputernicit" cu sistem de supraalimentare ROE Racing, pistoane si biele Titanium Racing, chiulasa ROE-Titanium Racing si, nu in ultimul rand, axe came & culbutori Denny’s Custom Racing. Un Power Comander 6-series este prezent pentru a asigura o buna intelegere a noilor "interne", in timp ce pentru controlul tehnic al motorului si suspensiei s-a instalat un USB. Cu asa ceva nu e de joaca... Iar la final, pentru a fi mai vioi si a respira mai bine, Viper-ul a primit pompe aditionale de benzina si un sistem de evacuare XRL RaceTech.

Atacul viperei: Dodge Viper de 1.176 CP

Alte detalii includ transmisie Lenco Racing plus LSD, suspensie ajustabila Professional World Race, bara stabilizare intre amortizoare fata/spate, sistem performant de franare si jante pe 17, respectiv 18 inci incaltate cu pneuri Michelin.

Atacul viperei: Dodge Viper de 1.176 CP

Surpriza a fost ascunsa insa in partea din spate si consta in doua butelii NOS care, la apasarea unui buton, genereaza si adauga alti 300 CP celor deja 896. Bucurandu-se de 1.176 CP, vipera nu doar ca nu se taraste, ci zboara pe sfertul de mila, parcurgandu-l in doar 9.05 secunde.

Atacul viperei: Dodge Viper de 1.176 CP

Caracterul veninos al Viper-ul GTS ACR se evidentiaza si la interior, vipera inghitind scaune Momo echipate cu hamuri Schroth Racing si un roll cage custom.

Atacul viperei: Dodge Viper de 1.176 CP

Da, multe masini sunt bucuroase sa ti se adapteze tie, soferului. Cu acest Viper nu este insa de glumit, tu fiind cel nevoit sa te adaptezi. Iar acest lucru se va vedea cel mai bine prin prezenta si demonstratia masinii din cadrul 4Tuning Days, eveniment ce are loc la Romexpo, pe 13-14 martie. Sau, daca esti destul de norocos, chiar poti pleca cu vipera acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa participi la tombola organizata de AFI Palace Cotroceni, unde este expusa masina in acest moment. Cumperi un DVD de la 4Tuning Days sau AFI Palace Cotroceni si bum!, Viper-ul poate fi chiar al tau!







Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Atacul viperei: Dodge Viper de 1.176 CP
mai multe