Atentie, se vinde un Volvo V8 Quad-Turbo, de 2.200 cai putere!

Atentie, se vinde un Volvo V8 Quad-Turbo, de 2.200 cai putere!
  • Un Volvo 960 complet modificat a fost scos recent la vanzare
  • Automobilul ascunde sub capota un V8 quad turbo de 2.200 CP
  • Cea mai mare suma oferita nu a depasit 12.600 de dolari
Distribuie pe Facebook

Un Volvo 960 complet modificat si inzestrat cu pana la 2.200 cai putere si-a cautat recent, pe ebay, o noua casa. Totusi, spre surprinderea noastra, extremul proiect de tuning nu a gasit nici un cumparator caruia sa-i starneasca interesul.

Introdus pe piata in cursul anului 1990, modelul Volvo 960 a cucerit instant publicul cu formele sale stilate, trasate de designerul britanic Peter Horbury, prin confortul sau exceptional si, fiind vorba de un Volvo, datorita dotarilor si sistemelor sale de siguranta. Toate acestea au fost lasate insa in urma de un pasionat de tuning din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, care i-a oferit automobilului suedez o noua sansa la celebritate - in special prin prisma a ceea ce ascunde sub capota.

Volvo 960 V8 Quad-Turbo

Volvo 960 V8 Quad-Turbo

Asa cum ai putut citi si in titlul care se regaseste ceva mai sus, Volvo-ul 960 cu pricina gazuieste in cadrul compartimentului sau motor o configuratie ceva mai... interesanta. Vorbim mai exact de un propulsor cu opt cilindri in V si cu o capacitate de 9.25 litri, la care eroul nostru din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii a mai adaugat si... nu mai putin de patru turbine, plus un sistem de evacuare pentru fiecare dintre acestea. Drept urmare, puterea maxima a luat-o razna si, conform acestuia, se invarte in jurul a... 2.200 CP.

Volvo 960 V8 Quad-Turbo

Volvo 960 V8 Quad-Turbo

In ceea ce priveste aspectul vizual, acest Volvo 960 impresioneaza in special prin capota... decupata a motorului, insa nu vor fi trecute cu vederea nici jantele aparent cromate sau garda la sol caracteristica cel putin unui crossover. Oare aceste trei detalii sa fi fost vinovate de faptul ca cei care au licitat pentru acest proiect de tuning interesant nu au oferit mai mult de 12.600 dolari, iar automobilul in cauza risca sa se vanda acum pe piese? Din pacate, acest lucru va ramane cel mai probabil un mister...

Volvo 960 V8 Quad-Turbo

Volvo 960 V8 Quad-Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Volvo 960 V8 Quad-Turbo
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2013