Atunci cand un Audi RS3 cu 400 de cai nu-ti este de ajuns. Ce putere dezvolta acum modelul german

  • Modelul german a fost tunat de ABT
  • Din fabrica, unitatea turbo dezvolta 400 de cai putere
  • Pachetul include si elemente aerodinamice si estetice
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al grupului VAG a dezvoltat un nou pachet de performanta pentru Audi-ul RS3 sedan. Acesta include mai multe elemente aerodinamice dar si o crestere a puterii motorului turbo de 2.5 litri.

Poti spune orice despre Audi-ul RS3, insa numai ca este o masina slaba sau plictisitoare nu. Modelul german vine din fabrica cu un propulsor turbo de 2.5 litri, tractiune integrala si 400 de cai putere. Pentru nemtii de la ABT, toate acestea nu sunt de ajuns.

Audi RS3 Sedan by ABT

Tocmai de aceea, tunerul de casa al grupului VAG a dezvoltat acum un pachet de tuning care sa faca sedanul de performanta din Ingolstadt mult mai atractiv. Botezat ABT Power R, acesta creste in primul rand puterea propulsorului la 500 de cai putere si 570 Nm cuplu. Asta inseamna ca repriza 0-100 de km/h dureaza acum doar 3.7 secunde, iar viteza maxima este de 300 de km/h.

Audi RS3 Sedan by ABT

Acest lucru este posibil cu ajutorul unui ECU propriu (ABT Engine Control), a unui intercooler mai mare si desigur, cu ajutorul unui sistem de evacuare din otel inoxidabil cu iesiri duble de 102 milimetri.

Audi RS3 Sedan by ABT

Cei de la ABT pot sa vanda si separat modulul AEC, fara celelalte componente, insa in acest caz unitatea de propulsie va dezvolta "numai" 460 de cai putere si 530 Nm cuplu.

Audi RS3 Sedan by ABT

Pachetul include deasemenea si cateva elemente aerodinamice si estetice, inclusiv o buza fata, praguri, insertii pe aripi sau o aripa spate discreta. Nu lipsesc jantele cu diametrul de 19 sau de 20 de inch, franele de inalta performanta sau suspensia ABT cu arcuri si bare antiruliu custom.

In habitaclu, pasagerii vor regasi mai multe ornamente din fibra de carbon, dar si logo-ul tunerului brodat pe tetierele scaunelor fata.

Audi RS3 Sedan by ABT

Audi RS3 Sedan by ABT

Audi RS3 Sedan by ABT

Audi RS3 Sedan by ABT

Audi RS3 Sedan by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS3 Sedan by ABT
mai multe