Au 'gresit' incantatia. Nemtii de la Brabus au modificat noua duba de la Mercedes ca pe un 63 AMG

  • Cel mai recent proiect de tuning de la Brabus are la baza noul model Mercedes V-Class
  • Automobilul german dispune de mai multe imbunatatiri vizuale, atat exterioare, cat si interioare
  • Motorul diesel de 2.143 centimetri cubi dezvolta acum o putere maxima de 235 CP si 510 Nm
Distribuie pe Facebook

Magicienii companiei din Bottrop au folosit la exterior spoilerele agresiv stilizate, jante de dimensiuni generoase si evacuari duble, in timp ce interiorul a primit mai multe accente de alcantara si cusaturi de culoare contrastante. Nu au scapat neatinse, de asemenea, nici motorul ascuns sub capota sau componentele sasiului.

Spre deosebire de ultima oara, cand au ales sa imbunatateasca cel mai puternic off-roader din toate timpurile, nemtii de la Brabus si-au indreptat de-aceasta data intreaga atentie catre... noua duba a companiei Mercedes.

Pentru ca ultimul proiect din Bottrop sa aiba un aer si mai ciudat, acesta porneste de la versiunea diesel V 250 d, echipata de producatorul auto din Stuttgart cu o motorizare de 2.143 centimetri cubi si 190 de cai putere.

Mercedes V-Class de la Brabus

Mercedes V-Class de la Brabus

Modificarile vizuale ne duc, in schimb, cu gandul la un 63 AMG, nemtii de la Brabus folosind la exterior spoilere agresiv stilizate, jante de dimensiuni generoase si chiar un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Tema racing a fost continua si la nivel de interior, acolo unde ultimul proiect de tuning din Bottrop mizeaza pe o combinatie de piele si alcantara, oferita alaturi de cusaturi contrastante realizate sub forma de carouri.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, noua duba de la Mercedes gazduieste acum in compartimentul motor undeva in jurul a 235 CP si 510 Nm, o crestere de 45 CP si 70 Nm comparativ cu un V 250 d standard.

Mercedes V-Class de la Brabus

Drept urmare, spre deosebire de modelul aflat la baza, cel mai recent proiect de tuning al nemtilor de la Brabus are nevoie de 8.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, daca te intrebai cumva.

Nici viteza maxima nu mai este de 206 km/h, schimbarile operate de specialistii companiei din Bottrop sub capota noii dube de la Mercedes avand ca efect direct o crestere de patru kilometri pe ora, pana la 210 km/h.

Reteta prescrisa acestui V 250 d se incheie cu un set de arcuri sport care coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri, un alt element definitoriu in aerul sportiv emanat de automobilul companiei din Stuttgart.

Mercedes V-Class de la Brabus

Mercedes V-Class de la Brabus

Mercedes V-Class de la Brabus

Mercedes V-Class de la Brabus

Mercedes V-Class de la Brabus

Mercedes V-Class de la Brabus

Mercedes V-Class de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Mercedes V-Class de la Brabus
mai multe