Au lucrat aproape cinci luni la el. Cum arata acum interiorul acestui Mercedes

Au lucrat aproape cinci luni la el. Cum arata acum interiorul acestui Mercedes
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Mercedes-ului V-Class vine de la un atelier turc
  • Specialistii companiei OKCU au modificat exclusiv interior monovolumului german
  • Lista cu ingrediente magice include patru scaune individuale, TV, mini-frigider etc
Distribuie pe Facebook

Un proiect al companiei OKCU Individual Automotive Concepts, monovolumul german stie cum sa se faca remarcat.

Brabus, Mansory si Carlex Design nu sunt singurele ateliere de tuning care s-au incumetat sa ia la modificat prima generatie a modelului Mercedes V-Class.

De monovolumul german - lansat pe piata in cursul anului 2014 ca inlocuitor al celebrului Viano, s-au ocupat inclusiv specialistii unei companii pe nume OKCU.

Asa cum se poate observa si prin intermediul celor sase fotografii publicate de oficialii turci, exteriorul automobilului din Stuttgart a scapat complet neatins.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre interiorul acestui Mercedes V-Class, care a primit intreaga atentie a celor de la OKCU Individual Automotive Concepts.

Intr-o alta ordine de idei, specialistii respectivei companii de tuning au investit in cabina monovomului german aproximativ 3.350 de ore de munca si sudoare.

Efortul a meritat insa pe deplin, compartimentul spate al modelului din Stuttgart aducand acum cu cel al unui tren de lux - ca sa evitam cliseul avionului privat.

Mai exact, avem doua randuri de cate doua scaune individuale si o consola centrala alungita, pozitionate fata in fata pentru a facilita comunicarea pasagerilor.

Ocupantii locurilor spate mai dispun, de asemenea, si de suport pentru picioare, de masute retractabile, dar si de un TV cu o diagonala mai mult decat generoasa.

Si tot in cabina acestui Mercedes V-Class, turcii de la OKCU Individual Automotive Concepts au mai montat un mini-frigider, plus un aparat de facut cafea.

Tuningul interior aplicat monovolumului german se incheie, intr-un final, cu plafonul instelat - ce ne aduce aminte de modelele britanicilor de la Rolls-Royce.

Mercedes V-Class de la OKCU

Mercedes V-Class de la OKCU

Mercedes V-Class de la OKCU

Mercedes V-Class de la OKCU

Mercedes V-Class de la OKCU

Mercedes V-Class de la OKCU

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes V-Class de la OKCU
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2017