Au montat pe noul Jaguar F-Pace cele mai furioase accesorii pe care le aveau. Cum arata acum SUV-ul britanic

Au montat pe noul Jaguar F-Pace cele mai furioase accesorii pe care le aveau. Cum arata acum SUV-ul britanic
  • Primul SUV din istoria marcii Jaguar primeste un nou pachet de tuning
  • Tratamentul destinat modelului F-Pace cuprinde inclusiv jante pe 22 inch
  • Nu lipsesc din meniu nici elementele de caroserie sau accesoriile interioare
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning pentru Jaguar F-Pace vine de la Lumma Design si include un set de jante pe 22 inch. Plus multe alte modificari care transforma SUV-ul britanic intr-o aparitie greu de ignorat.

Dezvelit in premiera mondiala la sfarsitul anului 2015, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt, primul SUV din istoria marcii Jaguar vine inca din fabrica cu un design atragator si o gama variata de motorizari.

Pentru cei care vor insa mai mult de la noul F-Pace, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, celebra companie de tuning Lumma Design tocmai a lansat un set de jante cu design in cinci spite duble si diametrul de 22 inch.

Jaguar F-Pace cu jante pe 22 inch

Tratamentul prescris automobilului britanic de catre specialistii germani mai include, de asemenea, si un pachet aerodinamic pe masura, cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri, respectiv aripi laterale proeminente.

Urmeaza apoi o suspensie mai joasa cu 30 de milimetri, un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, dar si numeroase insertii de piele care imita fibra de carbon - acompaniate de alcantara si cusaturi realizate sub forma de carouri.

Exista mari sanse ca, pe viitor, celebra companie de tuning Lumma Design sa ofere chiar si o crestere sanatoasa de putere, specialistii germani pregatind intre timp un set de jante pe 24 inch pentru primul SUV din istoria marcii Jaguar.

Si daca tot am ajuns la final, merita reamintit ca noul F-Pace porneste in Romania de la 44.863 de euro, suma caracteristica echiparii de baza Pure cu motorizarea 2.0 Turbo Diesel E-Performance de 163 de cai putere.

Versiunea entry-level a automobilului britanic mai dispune, de altfel, si de o cutie manuala cu sase rapoarte, de un sistem de tractiune spate, dar si de stopuri cu tehnologie LED, instalatie de aer conditionat pe doua zone sau ecran tactil de opt inch.

Jaguar F-Pace cu jante pe 22 inch

Jaguar F-Pace cu jante pe 22 inch

Jaguar F-Pace cu jante pe 22 inch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Jaguar F-Pace cu jante pe 22 inch
mai multe