Au renuntat de tot la subtilitate. Asa arata BMW-ul M4 dupa ce a parasit atelierele Liberty Walk

Au renuntat de tot la subtilitate. Asa arata BMW-ul M4 dupa ce a parasit atelierele Liberty Walk
  • Japonezii de la Liberty Walk au tunat BMW-ul M4
  • Nu lipsesc celebrele aripi evazate
  • Propulsorul twin-turbo este in continuare stock
Distribuie pe Facebook

Specialistii Liberty Walk au desenat un pachet de tuning pentru BMW-ul M4. Din meniu nu lipsesc elemente specifice niponilor, precum aripile evazate, insa nici un set de jante care completeaza foarte bine tabloul.

Constructorul bavarez de automobile descrie coupe-ul sportiv M4 ca fiind un model de performanta, potrivit atat pentru sosea cat si pentru circuitul de curse, creat pentru a-i accelera pulsul celui de la volan.

BMW M4 by Liberty Walk

Foarte multi dintre cei care isi cumpara un M4 o fac exact pentru motivul de mai sus, insa mai sunt cativa care vor sa atraga toate privirile cu noua lor masina, asa ca o dau pe mana unui atelier de tuning. In cazul de fata, proprietarul a optat pentru niponii de la Liberty Walk.

BMW M4 by Liberty Walk

De-a lungul timpului, creatiile acestora au imbracat o gramada de modele, iar M4-le din aceste imagini a fost modificat in acelasi spirit. Exteriorul este finisat intr-o nuanta aramie, avem un splitter fata supradimensionat, celebrele aripi evazate, eleronul spate de tip ducklid si un set de jante Forgiato TEC 2.2-R din gama Tecnica Performance Series.

BMW M4 by Liberty Walk

Cel mai probabil, interiorul nu a suferit nicio modificare, iar acelasi lucru se poate spune si despre grupul propulsor. Sub capota, BMW-ul M4 ascunde acelasi motor twin-turbo de 3.0 litri, cu sase cilindri in linie, care dezvolta 431 de cai putere intre 5.500 si 7.300 de rotatii pe minut si 550 Nm cuplu.

BMW M4 by Liberty Walk

Daca in versiunea standard, sportiva bavareza atinge 100 de km/h in 4.3 secunde, toate aceste elemente de caroserie aftermarket s-ar putea sa o incetineasca putin. Viteza maxima ramane limitata electronic la 250 de km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2017