Au scos pe autostrada un Audi de 750 CP ca sa vada cat de rapid este. La 320 km/h insa, vitezometrul a luat-o razna complet

Au scos pe autostrada un Audi de 750 CP ca sa vada cat de rapid este. La 320 km/h insa, vitezometrul a luat-o razna complet
  • Audi a echipat modelul RS7 Sportback cu un V8 de 560 CP
  • Nemtii ofera si o varianta Performance cu 605 CP sub capota
  • Acest exemplar a primit un tuning de 750 CP si... se vede
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de patru litri si 560 de cai putere, actualul Audi RS7 Sportback accelereaza de la 0 la 100 kilometri pe ora in numai 3.9 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora. In versiunea standard.

Clientii automobilului german de inalta performanta au la dispozitie, ce este drept, si o varianta... Performance, sub capota careia inginerii companiei din Ingolstadt au inghesuit si mai multi cai putere, in speta 605.

In aceasta configuratie, timpul de 3.9 secunde mentionat anterior scade cu 0.2 secunde, pana la 3.7 secunde, insa viteza maxima ramane in continuare limitata la 250 de kilometri pe ora.

Vestea buna este ca, indiferent de 'aroma' pentru care au optat, clientii modelului Audi RS7 Sportback vor intalni pe lista cu optionale si un pachet dynamic, sinonim cu o incursiune a vitezometrului pana la 305 kilometri pe ora.

La randul ei, industria tuningului are in stoc numeroase imbunatatiri pentru respectivul automobil german de inalta performanta, un bun exemplu in acest sens fiind meniul MF-RS 750.

Nu exista prea multe informatii cu privire la ingredientele retetei in cauza, insa putem spune in schimb ca rezultatul final este sinonim cu un Audi RS7 Sportback la fel de puternic ca un Lamborghini Aventador LP750-4 SV.

Acum, daca vine vorba despre cat de rapid este automobilul german de inalta performanta dupa cei 750 de cai putere primit sub capota, ei bine... raspunsul il aflam din urmatorul material video.

Problema este ca, la un moment dat, acul vitezometrului nu mai reuseste sa tina pasul cu acceleratia parca fara de sfarsit a acestui Audi RS7 Sportback si... o ia razna complet pe la aproximativ 320 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe