Au scos telefoanele din buzunar si s-au grabit sa-l pozeze. "Asa ceva nu vezi in fiecare zi"

Au scos telefoanele din buzunar si s-au grabit sa-l pozeze. "Asa ceva nu vezi in fiecare zi"
  • Pe strazile din Marea Britanie si-a facut aparitia un Ford Mustang cu pachetul Liberty Walk
  • Automobilul american se lauda cu spoilere agresiv stilizate si aripi, plus praguri proeminente
  • Sub capota sta ascunsa o motorizare aspirata cu opt cilindri in V, de cinci litri si minim 420 CP
Distribuie pe Facebook

Muscle car-ul american care atrage mai multe priviri decat orice automobil de la Ferrari, Porsche, McLaren sau Lamborghini.

A fost dezvaluit oficial in urma cu mai putin de trei luni, la sfarsitul lui septembrie, si a impresionat o lume intreaga cu modificarile propuse; nu multi au reusit sa faca ceea ce au facut ei.

Vorbim, bineinteles, despre primul pachet de tuning de la Liberty Walk pentru generatia cu numarul sase a legendarului Ford Mustang, lansata pe piata in cursul anului 2015.

Ford Mustang de la Liberty Walk in UK

Disponibil la vanzare in schimbul unei minime de 6.800 de dolari, meniul respectiv cuprinde spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri si, totodata, aripi laterale proeminente.

Pentru 7.900 de dolari in plus, celebra companie japoneza de tuning ofera inclusiv o suspensie pe aer de la Airrex, care pune pe burta muscle car-ul de origine americana.

Totodata, proprietarul acestui Ford Mustang de ultima generatie a optat si pentru un nou set de jante din aliaj, al caror design ne readuce aminte de iconicul Shelby GT500 Eleanor.

Nu exista niciun fel de informatie cu privire la posibila existenta a unor imbunatatiri de ordine interioare sau sub capota, acolo unde intalnim motorizarea de 5.0 litri.

O motorizare aspirata cu opt cilindri in V si putin peste 420 CP in configuratia standard, disponibila atat in companiei unei cutii manuale, cat si alaturi de o transmisie automata.

Ford Mustang de la Liberty Walk in UK

Ford Mustang de la Liberty Walk in UK

Distribuie pe Facebook
mai multe