Au stors 734 CP din motorul acestui AUDI TT RS. Masina este acum o racheta pe roti

Au stors 734 CP din motorul acestui AUDI TT RS. Masina este acum o racheta pe roti
  • A fost tunat de APR
  • Motorul dezvolta 734 CP
  • Face sfertul de mila in 9.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Acest Audi TT RS este opera celor de la divizia APR din Marea Britanie, un tuner specializat pe modificarea modelelor din grupul VAG. Puterea motorului turbo cu cinci cilindri a crescut la 734 de cai.

Motorul turbo de 2.5 litri, cu cinci cilindri in linie, care echipeaza mai multe modele de performanta din gama nemtilor de la Audi este preferat de tuneri din mai multe motive. Unul ar fi ca se poate extrage o putere simtitor mai mare cu putine modificari iar motorul ramane la fel de fiabil.

APR este un tuner specializat pe modificarea modelelor din gama VAG. Acest Audi TT RS este opera diviziei din Marea Britanie iar printre imbunatatirile primite se numara o turbina hibrid, injectoare noi, o pompa de benzina cu debit marit, un intercooler APR si, desigur, resoftarea unitatii ECU.

Asa se face ca unitatea cu cinci cilindri in linie livreaza acum ambelor punti 734 de cai putere. In aceste conditii, masina a reusit sa parcurga 402 metri in doar 9.7 secunde si sa treaca linia de sosire cu o viteza de 231 km/h la evenimentul GTI Spring Festival care s-a desfasurat recent la Santa Pod Raceway.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2019