Au taiat o Hyundai i30 N pana au facut-o sa arate ca o masina din WRC. POZE si VIDEO

Au taiat o Hyundai i30 N pana au facut-o sa arate ca o masina din WRC. POZE si VIDEO
  • Pachetul costa 4000 de euro in Germania
  • Destinat versiunii pre-facelift
  • i30 N are un motor turbo de 2.0 litri
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Prior Design au dezvoltat un pachet de tuning pentru Hyundai i30 N. Hot-hatch-ul dezvoltat de fostul sef BMW M aduce acum cu masinile care alearga in WRC.

Hyundai i30 N a primit de curand un facelift care, printre altele, urca puterea motorului turbo de 2.0 litri la 280 de cai putere si 392 Nm cuplu atunci cand clientul bifeaza pachetul Performance.

Debutul pe piata este programat pentru acest inceput de an astfel ca tunerii inca se mai joaca cu versiunea pre-facelift. Spre exemplu, nemtii de la Prior Design tocmai au dezvoltat un pachet estetic pentru hot hatch-ul coreean, unul pe care il poti cumpara in Germania cu 3.999 de euro.

Acesta include o buza pentru bara fata, aripi evazate, un difuzor de aer vopsit in negru lucios, aripa spate proeminenta si jante Rotiform spitate. Nu lipsesc cateva prize de aer suplimentare, toate aceste modificari dandu-i masinii un aer de WRC.

Pachetul propus de tunerul german nu include si mai multa putere astfel ca suta de kilometri pe ora este atinsa tot in 6.4 secunde, sau 6.1 daca vorbim de un i30 N pre-facelift echipat cu pachetul Performance.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Hyundai i30 N de la Prior Design
mai multe