Audi A6 Avant by ABT - Arta de a modifica un break

Audi A6 Avant by ABT - Arta de a modifica un break
In esenta, break-urile au fost proiectate cu un scop practic in minte si nu neaparat pentru a castiga vreun concurs de frumusete. Totusi, in cazul noului Audi A6 Avant, lucrurile par sa stea cu totul si cu totul altfel. Mai exact, putem afirma cu usurinta ca modelul constructorului din Ingolstadt nu doar isi indeplineste cu succes misiunea pentru care a fost creat, ci impresioneaza si printr-un design atragator. Mai ales in versiunea celor de la ABT Sportsline.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit la sfarsitul lunii mai, Audi A6 Avant s-a intors intr-o forma evoluata pentru a face fata celor mai noi provocari - ultimele generatii ale modelelor Mercedes E-Class Estate si BMW Seria 5 Touring. Designul sau atragator, ce imbina liniile elegante cu formele agresive, da nastere unei masini de familie cu personalitate proprie, gata sa se remarce inca de la prima aparitie.

Audi A6 Avant by ABT - Arta de a modifica un break

Multumita lungimii de 4.93 metri si a inaltimii de doar 1.46 metri, modelul german se lauda cu proportii sportive, la acest capitol contribuind din plin si impunatoarea grila single frame, evacuarea dubla, farurile cu LED-uri - disponibile optional, sau jantele cu dimensiuni mai mult decat generoase, de pana la 20 de inci. Iar daca asta nu suna indeajuns de bine, noul Audi A6 Avant poate fi echipat oricand cu pachetul S line, rezultatul fiind un look extrem de dinamic.

Audi A6 Avant by ABT - Arta de a modifica un break

Cei care sunt in cautarea unui aspect si mai impunator pot apela acum la germanii de la ABT Sportsline, celebrul tuner ce-si are sediul general in Kempten fiind prima companie care ofera o serie de imbunatatiri pentru cea mai recenta generatie a break-ului din Ingosltadt. Din fericire pentru posesorii noului Audi A6 Avant, lista cu modificari semnata de cei de la ABT vizeaza atat partea estetica, cat si partea tehnica a masinii.

Audi A6 Avant by ABT - Arta de a modifica un break

Inca de la prima vedere, creatia binecunoscutei companii de tuning iese in evidenta prin spoilerul fata usor redesenat, ce inglobeaza atat un splitter subtil, cat si un suport pentru cele doua proiectoare. In partea din spate, break-ul constructorului din Ingolstadt a primit un nou eleron pentru plafon, plus o prelungire pentru spoilerul spate - prelungire care, fie vorba intre noi, gazduieste si cele patru tips-uri cu design unic ale sistemului de evacuare. Asa cum era de asteptat, din pachetul de tuning nu lipsesc nici jantele, disponibile intr-o marime de pana la 21 inci.

Audi A6 Avant by ABT - Arta de a modifica un break

Lucrurile arata la fel de bine si atunci cand aruncam o privire sub capota, acolo unde germanii de la ABT au sosit cu numeroase ingrediente magice. Disponibil in doua versiuni de putere - fie 204, fie 245 CP, propulsorul 3.0 TDI dezvolta dupa interventia companiei din Kempten un total de 240, respectiv 300 cai putere. Chiar si asa, vestea buna abia acum soseste: in urma modificarilor operate de germanii de la ABT, posesorii modelului Audi A6 Avant cu motor 3.0 TFSI se vor bucura de prezenta a nu mai putin de 420 cai putere! - aceeasi valoare cu care se lauda si super-sedanul RS4. Suna bine, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi A6 Avant by ABT
mai multe