Audi n-a vrut sa-i vanda unul, asa ca si l-a construit singur

Audi n-a vrut sa-i vanda unul, asa ca si l-a construit singur
  • Unicul RS4 Avant de peste Ocean a fost scos la vanzare
  • La baza modelului cu pricina se afla un Audi S4 din 2008
  • Automobilul companiei germane a fost complet modificat
Distribuie pe Facebook

Cum arata unicul RS4 Avant de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii, dar si cu cat se vinde acesta la momentul de fata, aflam chiar din randurile urmatoare.

Daca in Europa s-a vandut si se vinde in continuare bine mersi, celebrul RS4 Avant a lipsit si lipseste cu desavarsire - inclusiv la aceasta ora, din oferta diviziei nord-americane a celor de la Audi.

Satul de politica producatorului german de automobile, un yankeu si-a luat inima in dinti si a purces catre constructia propriului exemplar, pornind de la un S4 cu cinci portiere si 10 ani vechime.

Primul pas in aceasta directie a constat in "corectarea" caroseriei, aproape toate panourile exterioare - cu exceptia spoilerului spate, avand ca sursa de proveninenta un RS4 sedan din SUA.

Audi S4 transformat in RS4

Audi S4 transformat in RS4

Ulterior instalarii noilor componente, respectivul S4 Avant a fost revopsit intr-o nuanta metalizata de verde Cambridge, pe care Audi o ofera in mod optional, prin intermediul diviziei Exclusive.

Numarul de magie continua la exterior cu noi blocuri optice fata si spate, plus un set de jante pe 19 marca HRE - in spatele caruia se ascund discuri de franare de pana la 365 de milimetri.

La interior, lista cu atractii principale cuprinde inclusiv o tapiterie din piele de culoare neagra, un volan cu parte inferioara plata de Audi TT-RS, scaune incalzite de la Recaro si pedale SRP.

In ceea ce priveste partea tehnica, break-ul german imprumuta motorizarea unui RS4 sedan, unitatea V8 de 4.2 litri fiind reconstruita si chiar modificata pentru un plus de performanta.

Audi S4 transformat in RS4

Totodata, cutia automata cu care acest S4 Avant a venit din fabrica a fost inlocuita cu o transmisie manuala in sase rapoarte - preluata, alaturi de un diferential spate, de la un alt Audi S4.

O suspensie de tip coilover, combinate cu bielete antiruliu, pune capat generosului pachet de tuning primit de automobilul din cazul de fata si scos de curand la vanzare pe site-ul Bring a Trailer.

Cu sase zile ramase pana la finalul licitatiei online, cea mai mare oferta facuta pentru "singurul RS4 Avant din Statele Unite ale Americii" se ridica la suma de 28.000 de dolari, in cazul in care te intrebai.

Audi S4 transformat in RS4

Audi S4 transformat in RS4

Audi S4 transformat in RS4

Audi S4 transformat in RS4

Audi S4 transformat in RS4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (132) Poze Audi S4 transformat in RS4
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2018