Audi R8 by OK-Chiptuning - Modificari subtile, imbunatatiri vizibile

Audi R8 by OK-Chiptuning - Modificari subtile, imbunatatiri vizibile
Ajuns recent si pe mana celor de la OK-Chiptuning, primul Audi R8 V10 din istoria constructorului german se bucura de mult mai multe modificari decat poti observa la prima vedere.
Distribuie pe Facebook

Nu te lasa pacalit de aspectul sau exterior, ce pare complet stock. In ciuda a ceea ce ai putea crede initial, noul Audi R8 V10 de la OK-Chiptuning se bucura de numeroase modificari, atat de ordin tehnic, cat si la nivel vizual.

Audi R8 by OK-Chiptuning

De exemplu, printre cele mai evidente se numara prelungirea spoilerului fata si difuzorul spate de aer, ambele realizate din fibra de carbon. De asemenea, tot din fibra de carbon sunt realizate si panourile laterale ale supercarului german, cei mai atenti la detalii urmand a remarca si grila frontala finisata in negru, respectiv blocurile optice posterioare caracteristice versiunii R8 GT.

Audi R8 by OK-Chiptuning

In ceea ce priveste aspectul tehnic, noul Audi R8 V10 de la OK-Chiptuning nu numai ca beneficiaza de un total de pana la 620 cai putere si 570 Newton-Metri, insa se poate lauda si cu o transmisie R-Tronic radical imbunatatita. Drept urmare, atunci cand "imperechem" cele doua specificatii, rezultatul este o acceleratie de la 100 la 200 kilometri pe ora in doar 6.9 secunde!

Audi R8 by OK-Chiptuning

Din pacate, restul informatiilor cu privire la performante lipsesc cu desavarsire la acest moment, acelasi lucru fiind valabil si pentru pretul modificarilor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi R8 by OK-Chiptuning
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2013