Audi RS3 de la Fostla: Viu colorat si cu 450 CP sub capota!

Audi RS3 de la Fostla: Viu colorat si cu 450 CP sub capota!
  • Industria tuningului ne aduce un nou pachet de tuning pentru vechiul Audi RS3 Sportback
  • Meniul a fost pus la punct de specialistii Fostla, care au apelat la PP-Performance pentru o mana de ajutor
  • Tratamentul include o folie in valoare de 3.900 de euro, plus un total de 450 CP si 600 Nm
Distribuie pe Facebook

Satul de atatea masini vopsite in alb, negru sau gri? Industria tuningului are solutia! Inclusiv in cazul in care mai simti si nevoia unui plus de putere, si nu doar de culoare.

Lasam insa in urma situatia generala si ne indreptam atentia catre un caz particular, ce aduce in prim plan generatia anterioara a modelului Audi RS3 Sportback. Stii si tu, acel hot-hatch simpatic, dotat cu 340 de cai putere si tractiune integrala.

Ei bine, desi inlocuita cu o noua versiune, sportiva compacta din Ingolstadt reuseste sa faca in continuare furori printre companiile de tuning, oficialii Fostla dandu-si mana cu specialistii PP-Performance pentru a crea un pachet complet cu bunatati destinate masinii germane.

Intr-o alta ordine de idei, cei dintai s-au ocupat de infolierea caroseriei Audi-ului RS3 Sportback intr-o combinatie de trei culori diferite, nuantelor comune de alb si gri alaturandu-li-se un verde stralucitor si cat se poate de contrastant.

Audi RS3 de la FostlaAudi RS3 de la Fostla

Audi RS3 de la Fostla

Chiar daca inspirata de lumea sporturilor cu motor, tema cu pricina nu a fost completata si de alte modificari vizuale, oficialii Fostla preferand sa treaca nu doar peste restilizarea spoilerelor fata / spate, ci chiar si peste simpla operatiune de inlocuire a jantelor din aliaj.

Vazand aceasta situatie, specialistii PP-Performance au preluat imediat fraiele sportivei compacte din Ingolstadt si s-au grabit sa-i dea motorului turbo de 2.5 litri si 340 CP ascuns sub capota un plus serios de motivatie.

Altfel spus, unitatea in cinci cilindri prezenta la datorie a fost binecuvantata atat cu o unitate de control optimizata, cat si cu un nou sistem de admisie a aerului, respectiv evacuare a gazelor, rezultatul final constand intr-un total de 450 CP si 600 Nm.

Informatiile referitoare la modul in care au evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv valoarea din dreptul vitezei maxime lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care vom sari direct la pretul imbunatatirilor cu pricina: 3.900 de euro pentru folie, respectiv 7.900 de euro pentru doza extra de performanta destinata masinii germane.

Audi RS3 de la Fostla

Audi RS3 de la FostlaAudi RS3 de la FostlaAudi RS3 de la Fostla

Audi RS3 de la Fostla

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi RS3 de la Fostla
mai multe