Audi RS4 Avant de la Mcchip-DKR: motor V8, compresor mecanic si alte bunatati

Audi RS4 Avant de la Mcchip-DKR: motor V8, compresor mecanic si alte bunatati
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat vechiului Audi RS4 Avant vine de la Mcchip-DKR
  • Specialistii german propun un sistem de supraalimentare cu compresor mecanic de la Whipple
  • Motorul V8 de 4.2 litri se lauda acum cu un total de 590 de cai putere si 555 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Oferit in compania unui V8 de 4.2 litri si 450 cai putere, actualul Audi RS4 Avant avea sa dea un nou inteles sintagmei "masina de familie". Cutia automata cu dublu ambreiaj si sistemul de tractiune integrala au contribuit si ele din plin la reusita modelului german, clientii alegandu-se intr-un final cu... pachetul complet.

Apoi au venit companiile din industria tuningului si au stricat tot echilibrul intre sportivitate si practicabilitate oferit de automobilul celor de la Audi. Nu ca ne-ar deranja intr-un fel anume, mai ales daca tinem cont ca ultimul pachet cu bunatati destinat actualului RS4 Avant ofera un total de 590 de cai putere.

De asemenea, cuplul maxim al motorului V8 de 4.2 litri a urcat si el pana la o valoare deloc neglijabila de 555 de Newton-Metri, sursa acestei cresteri spectaculoase inregistrate de fisa tehnica a modelului german constand intr-un sistem de supraalimentare recomandat de specialistii Mcchip-DKR.

Audi RS4 Avant de la Mcchip-DKRAudi RS4 Avant de la Mcchip-DKR

Un sistem de supraalimentare care, la randul sau, aduce in prim plan un compresor mecanic de la Whipple. Nu lipsesc insa din meniu nici evacuarea sport de la Capristo sau unitatea de control optimizata, performantele rezultate fiind cu adevarat spetaculoase. Daca ar fi cumva cunoscute...

Si cum specialistii Mcchip-DKR nu s-au grabit sa anunte timpul in care se realizeaza acum acceleratia de la 0 la 100 lm/h sau viteza maxima pana care urca, mai nou, acul vitezometrului, ne vedem nevoiti sa reamintim de cifrele si numerele versiunii standard: 4.9 secunde, respectiv 250 kilometri pe ora.

Mai departe poti face tu calculele, iar noi reamintim intre timp ca actualul Audi RS4 Avant a iesit din productia de serie acum cateva luni bune. Nimeni nu stie momentul in care urmatoarea generatie a super-break-ului german isi va face aparitia pe piata, insa se pare ca aceasta va trece la o reteta cu un V6 de trei litri si turbina electrica. In plus, clientii vor avea la dispozitie de aceasta data si o varianta Sedan.

Audi RS4 Avant de la Mcchip-DKR

Audi RS4 Avant de la Mcchip-DKR

Audi RS4 Avant de la Mcchip-DKR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi RS4 Avant de la Mcchip-DKR
mai multe