Audi RS5 Cabriolet by ABT: Senzatii tari, in aer liber, la 290 km/h

Audi RS5 Cabriolet by ABT: Senzatii tari, in aer liber, la 290 km/h
  • ABT ofera un nou pachet de tuning pentru Audi RS5 Cabriolet
  • Lista cu modificari include suspensie sport si jante pe 20 inci
  • Limita de viteza a fost mutata de la 250 la 290 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

In asteptarea sezonului estival, majoritatea companiilor de tuning ale planetei au inceput sa-si indrepte intreaga atentie catre posesorii de autoturisme decapotabile. Exemplul a fost urmat si de germanii de la ABT Sportsline, care au pregatit o noua serie de bunatati destinate modelului Audi RS5 Cabriolet.

Fiind una dintre cele mai puternice si mai rapide optiuni ale segmentului - cei 450 de cai putere produsi de motorul V8 ascuns sub capota, respectiv cele 4.9 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h vorbesc de la sine, automobilul constructorului din Ingolstadt a scapat in mare parte fara imbunatatiri sinonime cu performanta.

Audi RS5 Cabriolet by ABT

Si totusi, desi valorile maxime au ramas la exact la acelasi nivel ca in cazul versiunii standard, noul Audi RS5 Cabriolet de la ABT Sportsline se poate lauda cu o viteza maxima de pana la 290 de kilometri pe ora, specialistii celebrei companii de tuning din Kempten scapand de limitarea inutil impusa (am putea spune) de catre inginerii germani.

Audi RS5 Cabriolet by ABT

Iar asta-i doar inceputul. Pentru a contracara efectele cresterii de 40 km/h asupra sasiului, oficialii ABT Sportsline s-au grabit sa instaleze o suspensie ajustabila pe inaltime, capabila sa reduca garda la sol cu pana la 40 de milimetri. Drept urmare, pe langa un plus de sportivitate vizuala, automobilul constructorului din Ingolstadt se mai mandreste acum si cu o doza extra de manevrabilitate.

Audi RS5 Cabriolet by ABT

Si daca tot veni vorba de modificarile vizibile, trebuie sa precizam ca acestea lipsesc aproape cu desavarsire, specialistii celebrei companii de tuning din Kempten adaugand in peisajul denumit Audi RS5 Cabriolet doar o noua pereche de jante. O pereche de jante de dimensiuni generoase, finisate in doua culori, imposibil de trecut cu vederea.

Audi RS5 Cabriolet by ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS5 Cabriolet by ABT
mai multe