Audi TT-RS by HPerformance: 500 cai putere in prezent, 700 CP in viitor

Audi TT-RS by HPerformance: 500 cai putere in prezent, 700 CP in viitor
  • HPerformance a pregatit un pachet de tuning pentru Audi TT-RS
  • Motorul 2.5 turbo ofera acum un total de 500 de cai putere
  • Lista cu bunatati mai include si suspensie sport, plus frane ceramice
Distribuie pe Facebook

HPerformance stinge setea de performanta a posesorilor de Audi TT-RS cu un pachet de tuning ce urca puterea a propulsorului 2.5 turbo pana la un total de 500 CP.

Este mai puternic chiar si decat un Chevrolet Corvette Stingray, valorile sale maxime apropiindu-se mai degraba de cele ale unui Porsche 991 Turbo. Si cu toate acestea, nu vorbim decat de un Audi TT. Un Audi TT- RS modificat, ce-i drept.

Despre ce este insa vorba, mai exact? Pai, multumita unui pachet de tuning pregatit de specialistii HPerformance, propulsorul turbo de 2.5 litri ascuns sub capota modelului din Ingolstadt poate pune acum la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 500 cai putere si pana la 710 Newton-Metri.

Audi TT-RS by HPerformance

Si cum o astfel de intrebare este inevitabila, ei bine... afla ca secretul din spatele acestor impresionante cifre si numere consta intr-o noua turbina, oferita alaturi de un nou intercooler, o noua admisie si, nu in ultimul rand, un nou sistem de evacuare. Asta pe langa deja nelipsita optimizare a unitatii de control.

Din pacate, oficialii companiei germane nu s-au grabit sa anunte si performantele rezultate in urma acestui tratament, insa nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa fi coborat sub pragul celor patru secunde. Nu de alta, dar si transmisia DSG a fost modificata la fel de radical precum motorizarea in 5 cilindri.

Audi TT-RS by HPerformance

Imbunatatiri serioase au fost optimizate, de asemenea, si la nivelul sistemului de franare, componentele oferite in standard de modelul Audi TT-RS fiind inlocuite de specialistii HPerformance cu cele caracteristice supercarului R8 GT.

Lista cu bunatati se incheie in cele din urma cu suspensia de tip coilover marca si modelul Bilstein B16, plus barele stabilizatoare de la H&R, oficialii companiei germane anuntandu-ne si planurile de viitor ale HPerformance pentru Audi TT-RS: sa stoarca din motorul 2.5 turbo pana la 700 de cai putere!

Audi TT-RS by HPerformance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi TT-RS by HPerformance
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2014