Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 750 cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 750 cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 750 cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la 330 km/h - potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Un benzinar cu opt cilindri in V, plus o capacitate de 4.0 litri, o transmisie automata cu un numar de opt rapoarte in echipare si, deloc surprinzator, un sistem inteligent de tractiune integrala. Aceasta este, in mare, formula care transforma urmatorul S6 cu patru portiere, insotit de multiple ingrediente aftermarket sau preluate direct de la varianta de inalta performanta Audi RS6 Avant Performance, intr-unul dintre cele mai puternice si, totodata, mai rapide modele cu patru cercuri din intreaga istorie a planetei Pamant.

Multumita unui total sinonim cu 750 CP - conform primelor informatii si detalii date publicitatii, impresionantul sedan din 2017 isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval de numai 2.9 secunde, in timp ce proba 100-200 km/h nu dureaza decat 6.3 secunde; fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, printre altele, cu o viteza de top de circa 330 de kilometri pe ora, pe cand lista atractiilor estetice cuprinde inclusiv o pereche de spoilere agresiv stilizate, un set de aripi proeminente, jante pe 21 de inch etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2023