Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 820 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 820 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 820 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de 330 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si jumatate, inca de la inceputul lui 2018, cel mai recent Audi A6 isi intampina clientii, in aceste zile, intr-un numar considerabil de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana a reusit sa isi faca loc, oarecum inutil de mentionat, si o varianta comercializata sub indicativul RS6 Avant, alaturi de un V8 cu doua turbine si tehnologie MHEV.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la circa 125.400 de euro, impresionanta masina cu motor de patru litri si 600 de cai se mai poate lauda, daca mai trebuia cumva precizat, inclusiv cu un sprint de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde, lista atractiilor principale continuand cu o viteza limitata la numai 250, 280 ori chiar 305 kilometri pe ora - in functie de dotarile si de echipamentele optionale alese de fiecare persoana in parte.

Lansat pentru a concura impotriva unor nume precum M5 si AMG E 63, acelasi RS6 Avant reprezinta si subiectul principal al materialului nostru, urmatorul vehicul dispunand de un Stage 2 semnat de specialistii celebrei companii MTM. Sinonim cu un total de aproximativ 820 de cai, respectivul tratament ii permite autoturismului conceput de producatorul cu sediul in Ingolstadt sa rezolve, mai nou, ecuatia 0-100 km/h intr-un timp de 2.9 secunde.

Finisata intr-o nuanta mata de gri si acompaniata de diferite elemente contrastante - de culoarea aurului, spectaculoasa masina cu o caroserie cu cinci portiere a mai pregatit si un set de jante forjate cu diametrul de 22 de inch, seria detaliilor demne de enumerat cuprinzand si un kit aerodinamic de la Keyvany, un volan sport, cu o parte inferioara plata, scaune sculptate atent, insertii de piele, ornamente din fibra de carbon, accente de Alcantara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2022