Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 870 de cai sub capota si face suta in doar 2.8 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 870 de cai sub capota si face suta in doar 2.8 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 870 de cai sub capota si face suta in doar 2.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Pus in miscare de un motor cu opt cilindri in V si doua turbine, acelasi exemplar de ultima generatie se mai poate lauda, printre altele, si cu o viteza de top demna de un Lamborghini. De 340 de kilometri pe ora.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, actualul RS 7 Sportback nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Comercializat si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 133.000 de euro, potrivit configuratorului oficial, impresionantul fastback cu cinci portiere din Ingolstadt iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici aripile laterale proeminente ori eleronul activ nu vor trece complet neobservate, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare.

Conceput pentru a concura impotriva unor produse precum BMW M5 si Mercedes-AMG E 63, acelasi model al companiei cu patru cercuri a mai pregatit si un volan cu o parte inferioara plata, scaune sport, tapiterie speciala si ornamente realizate din fibra de carbon, lista atractiilor principale culminand cu propulsorul TFSI de 4.0 litri si 600 CP. Sinonim cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3.6 secunde, conform primelor informatii si detalii oferite de nemti.

Insuficient, daca este sa tinem cont de gusturile si preferintele unui cumparator din Marele Ducat de Luxemburg, urmatorul proprietar de Audi RS7 Sportback apeland la specialistii PowerDivision pentru un Stage 2 menit sa creasca puterea maxima a benzinarului cu o capacitate de 3.996 de centimetri cubi pana la un total de 870 CP. De unde si o acceleratie de la zero la 100 de kilometri pe ora in 2.8 secunde si, la fel de important de mentionat, o viteza de top demna de un Lamborghini, de circa 340 de kilometri pe ora, anunta un material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2022