Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 980 de cai sub capota si face suta in doar 2.68 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 980 de cai sub capota si face suta in doar 2.68 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 980 de cai sub capota si face suta in doar 2.68 secunde
Distribuie pe Facebook

In plus - cu pedala de acceleratie blocata la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza maxima de 340 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, inca de la finalul verii lui 2019, actualul RS6 Avant stie - cu siguranta, cum sa se faca remarcat. Privit de la exterior, acesta iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate - insotite de aripi laterale proeminente, ce gazduiesc jante din aliaj de dimensiuni generoase, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv volan si scaune sport, printre altele.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta motorul de sub capota - un benzinar in opt cilindri, cu doua turbine, tehnologie mild-hybrid si o capacitate de patru litri, ce lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 600 CP si 800 Nm, potrivit marcii Audi.

Despre actualul RS6 Avant este vorba - in cazul in care mai era necesara o astfel de precizare, si in acest material video cu o lungime de aproximativ sapte minute, urmatorul exemplar beneficiind de un Stage 5 de la BTM, ce cuprinde inclusiv doua turbine modificate, o noua admisie. Si alte cateva imbunatatiri - ce se traduc, dupa cum mentionam si anterior, de asemenea, printr-un total de 980 de cai, sinonim cu un 0 - 100 km/h in 2.68 secunde.

Respectivul Audi promite sa impresioneze - de ce nu, si prin timpul specific probei 100 - 200 km/h, de 5.08 secunde, dar si prin valoarea caracteristica vitezei maxime, acul vitezometrului urcand, cu pedala de acceleratie blocata la podea, pana la un prag de 340 de kilometri pe ora, demn de un Ferrari sau Lamborghini V12.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2022