Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are peste 1.000 de cai sub capota si face suta in numai 2.4 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are peste 1.000 de cai sub capota si face suta in numai 2.4 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are peste 1.000 de cai sub capota si face suta in numai 2.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Proiectul specialistilor de la PowerDivision, urmatorul RS6 Avant se mai poate lauda, printre altele, si cu o larga varietate de upgradeuri estetice. Atat exterioare, cat si interioare, important de adaugat.

Se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, insa nici noile jante din aliaj, cu diametrul de 22 de inch, nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua, printre altele, cu elemente proeminente destinate pragurilor laterale si un eleron redesenat pentru hayon, in timp ce meniul interior cuprinde inclusiv o tapiterie custom.

Fabricat recent si trecut - de curand, prin mainile specialistilor de la PowerDivision, urmatorul Audi RS6 Avant mizeaza pe un motor V8 de 4.0 litri, cu doua turbine noi, un kit de injectie cu apa / metanol, plus alte cateva imbunatatiri pentru o putere de 1.050 CP, livrata rotilor de pe ambele punti.

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval demn de Bugatti Chiron, doar 2.4 secunde, oarecum inutil de mentionat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2023