Audi-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.010 cai sub capota si face suta in doar 2.68 secunde

Audi-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.010 cai sub capota si face suta in doar 2.68 secunde
  • Audi-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.010 cai sub capota si face suta in doar 2.68 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o viteza de top de peste 330 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma mai bine de cinci ani, inca de la inceputul lui 2018, actualul Audi A6 se vinde - zilele acestea - in multiple versiuni si configuratii. Printre nenumaratele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor se regaseste - in cazul in care mai era cumva necesara o astfel de precizare - si o varianta comercializata sub numele de RS6 Avant, respectivul autoturism impresionand in special prin unitatea instalata sub capota, in compartimentul motor: un V8 cu doua turbine, plus sistem MHEV.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la circa 125.400 de euro, super masina cu o motorizare electrificata - de 4.0 litri - vine cu o putere de 600 CP, livrata ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, de unde si acceleratia de la zero la 100 de kilometri pe ora in numai 3.6 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, nestingherit, pana la o viteza de top limitata electronic, in functie de optionalele selectate de cumparatori, la 250, la 280 ori chiar 305 kilometri pe ora.

Impresionantul automobil oferit sub denumirea de RS6 Avant reprezinta - oarecum inutil de mentionat - si subiectul principal al acestui material video, care surprinde, ce-i drept, un exemplar modificat radical de specialistii BTM Turbo. Condimentat cu doua turbine noi, o admisie si un sistem de evacuare pe masura, respectivul model se bucura de o herghelie compusa din 1.010 cai putere, suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - dupa cate se spune - intr-un timp mai mic de 2.7 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2023