Aur, piele si carbon. Un Porsche 911 Turbo aparte, de la rusi

Aur, piele si carbon. Un Porsche 911 Turbo aparte, de la rusi
  • Cel mai nou tuning pentru Porsche 991 Turbo vine de la TopCar
  • Rusii s-au pus pe modificat atat interior, cat si exteriorul
  • Fibra de carbon, pielea si aurul sunt materialele predominante
Distribuie pe Facebook

Preferintele rusilor in materie de masini modificate sunt dintre cele mai abstracte, insa un Porsche 911 Turbo cu accesorii interioare din aur de 24K depaseste cu mult barierele logicii.

Atunci cand vine vorba de accesorii extravagante, nu multe companii reusesc sa se ridice la nivelul celor de la TopCar. Celebrul tuner din Moscova ne arata inca o data de ce este preferatul oligarhilor, cu ajutorul unui Porsche 991 Turbo.

Un Porsche 991 complet modificat, ce se face numaidecat remarcat printre zecile de milioane de masini ce iau cu asalt strazile Rusiei. Si totul multumita unui kit aerodinamic agresiv stilizat, ce abunda in prize de aer supradimensionate si elemente proeminente din fibra de carbon.

Porsche 911 Turbo by TopCarPorsche 911 Turbo by TopCar

Porsche 911 Turbo by TopCar

Tot la nivel de exterior intalnim, de asemenea, si o pereche de jante in cinci spite, ce poarta semnatura specialistilor ADV.1, cele patru tips-uri din dotarea noului sistem de evacuare sport punand capat intr-un final listei detaliilor vizibile de la o posta.

Daca vine vorba despre aspectul interior, reteta aplicata aici se indeparteaza oarecum de curentul clasic, combinatia de piele si fibra de carbon caracteristica aproape oricarui automobil de inalta performanta fiind insotita de... numeroase bunatati aur de 24K. Si cusaturi contrastante, bineinteles.

Spre deosebire de meniul estetic, lista imbunatatirilor de ordin tehnic nu este la fel de bogata sau extravaganta, pachetul TopCar Stinger GTR pentru noul Porsche 991 Turbo limitandu-se la un surplus de 60 de cai putere si 130 Newton-Metri.

Informatiile referitoare la modul in care au evoluat valorile din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv vitezei maxime lipsesc cu desavarsire pentru moment, celebrul tuner din Moscova afirmand in schimb ca automobilul sau poate fi achizitionat in schimbul unei sume de 275.000 euro.

Asadar, in cazul in care te-ai intrebat vreodata, asa arata o masina cu un tuning de peste 100.000 de euro!

Porsche 911 Turbo by TopCar

Porsche 911 Turbo by TopCar

Porsche 911 Turbo by TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Porsche 911 Turbo by TopCar
mai multe